Nadmašila samu sebe

Ovakvim se mišićima malo tko može pohvaliti i priželjkuju ih žene, ali i mnogi muškarci: "Tijelo ti je živa vatra"

Ellie Goulding (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ellie Goulding na Instagramu je pokazala isklesano tijelo i poslala svojim obožavateljima važnu poruku.

Britanska pjevačica Ellie Goulding poznata je po svojoj ljubavi prema fitnessu i vježbanju, ali njezini najnoviji rezultati napornih treninga nadmašili su sva njezina dosadašnja izdanja.

33-godišnja Ellie pohvalila se na društvenim mrežama fotografijom isklesanog tijela na kojem joj mogu pozavidjeti žene, ali brojni muškarci koji sanjaju da budu u takvoj top-formi. Biceps do bicepsa i mišići na trbuhu pokazuju da se pjevačica vježbanja nije odrekla ni u doba korone, štoviše čini se da je povećala intenzitet vježbanja.

"U popularnoj kulturi nema mnogo mišićavih žena. Ništa što ja radim u teretani nije isprazno, mene ne straši pomisao da budem jaka (štoviše, oni koji me poznaju znaju da sam patetična i stidljiva osoba). Kada objavljujem fotografije iz teretane, to samo radim kada želim pokazati svima stvari koje sam savladala, kako održavam kondiciju i kako sam jaka, što je moj bijeg od svega. Nema posebne sportske vještine i kao dijete sam bila loša u sportu, ali sama sebe sam pogurala preko granice upotrijebivši svu snagu volje koju sam mogla skupiti. Koliko god je teško ostati motiviran, pogotovo u današnje vrijeme, i dalje strastveno preporučujem ovo kao rješenje za mentalne probleme s kojima se netko susreće", napisala je Ellie uz objavljenu fotografiju.

"Bravo, odlično rečeno", "Tijelo ti je živa vatra", "Inspiracija si nam", "Ti si definicija snažne žene", "Ponosna što si došla tako daleko", "Talentirana i predivna", "Ti si superheroj", "Hvala ti na ovoj objavi, sigurna sam da nam je mnogima bila potrebna", "Izgledaš sjajno", samo su neki od komentara koje je dobila.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Melania posramila Trumpa pred svima i izazvala niz reakcija, nije joj se baš svidjela njegova namjera

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS