"Ella kraljica!"

Ella Dvornik nakon dugo vremena u društvu supruga Charlesa, je li ovim potezom okončala glasine koje kruže?

Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/10 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ella Dvornik objavila je video s Charlesom Pearceom i njihovim kćerima Balie i Lumi pa pokazala maštovit način njihova uspavljivanja.

Nakon brojnih šuškanja i medijskih napisa o bračnim problemima Elle Dvornik i njezina supruga Charlesa Pearcea ona je na svom profilu na Instagramu objavila preslatki video i pokazala da je s njima sve u najboljem redu.

Ella je tako sa svojim pratiteljima odlučila podijeliti ideju o igri koju je smislila za svoje kćeri Balie i Lumi, a u kojoj sudjeluju i ona i Charles.

"Smislila sam valjda jednu od boljih igara", napisala je Ella uz video koji je objavila.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

"Hahah, oduvijek govorim da su najkreativniji premoreni roditelji", "Kako dobro", "Kako genijalno", "Zakon", "Ella kraljica", "Ma, svaka čast", "Hahaha, vrh", pohvalili su je pratitelji u komentarima.

Ella i Charles zajedno su deset godina, a vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ona je povodom njihove desete godišnjice, koju su proslavili u veljači, objavila fotografiju s vjenčanja i ničime nije dala naslutiti da među njima postoje problemi.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Jedna od najzgodnijih Splićanki počastila pogledom na svoje isklesano i preplanulo tijelo: "Sine mili..."

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Nekad i sad Životna priča naše bivše glumice svima je zanimljiva kad god se spomene: Uspješan posao zamijenila je odlaskom u samostan, a onda je uslijedilo novo iznenađenje

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS