otkrila je i noge

Ella Dvornik se pohvalila raskošnim dekolteom nakon povećanja grudi, izrez do pupka jedva je sve zadržao na mjestu!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik pojavila se na dodjeli nagrada Večernjakova ruža u prozirnoj haljini u kojoj je istaknula dekolte i noge.

Influencerica i blogerica Ella Dvornik (31) zablistala je na svečanoj dodjeli nagrada Večernjakova ruža koja se u petak navečer održala u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Za tu je prigodu odabrala prozirnu haljinu u kojoj nije mogla proći nezamijećeno, a istaknula je sve svoje adute.

Zbog izreza koji seže do pupka, u prvom planu našao se njezin nikad bujniji dekolte koji može zahvaliti operaciji povećanja grudi, o kojoj je progovorila prošle godine.

"Oduvijek sam imala male, a ono što je bilo specifično, široke. Uvijek sam nosila C košaricu i to mi je odgovaralo, pogotovo u mlađim danima. Nikad se nisam mogla zamisliti s većim cicama. Kad sam rodila Balie, nisam je dojila, nego ispumpavala. Kad sam prestala ispumpavati, lijeva je ostala veća od desne", pojasnila je svoju odluku u videu na YouTubeu te je istaknula i da je prezadovoljna rezultatom.

Visoki prorez na donjem dijelu otkrio je i njezine vitke noge i vidi se da je je vrijedno trenirala cijele godine.

Ella se na dodjeli družila s pjevačicom Indirom Levak, koja je također svojim dekolteom mamila poglede, a popela se i na pozornicu kako bi s frontmenom benda Psihomodo Pop, Davorom Gopcem, proglasila pobjednika u kategoriji Radijska emisija godine.

Inače, osim povećanja grudi, na listi Ellinih poznatih estetskih zahvata su i korekcije nosa, zaleđivanja masnog tkiva, a otkrila je da koristi i botoks.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica pobrinula se da je svi gledaju u haljini kakvu bi se malo koja žena usudila obući

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Damir iz "Lud, zbunjen, normalan" ljubi tajanstvenu ljepoticu i uspješno skriva svoj privatni život od javnosti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS