"malo mi fali..."

Ella Dvornik čestitala Karleuši na razvodu pa se osvrnula i na svoj: "Da bar i ja to doživim, u rastavi sam tri godine..."

Ella Dvornik Sasa Miljevic/Pixsell 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Nakon što je Jelena Karleuša objavila da se službeno razvela od Duška Tošića, u komentarima joj se javila Ella Dvornik koja se osvrnula i na svoju rastavu.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša na svom je Instagram profilu podijelila kako je potpisala papire za sporazumni razvod braka s nogometašem Duškom Tošićem.

Među brojnim komentarima koje je Jelena dobila ispod objave, našla se i naša influencerica Ella Dvornik, koja se ondje osvrnula na svoj razvod.

"Čestitam. Da bar i ja doživim rastavu nekad... Jer sam u braku bila dvije godine, a u rastavi sam već tri i kako mi se čini - samo je nebo granica. Malo mi fali da počnem pisati Djeda Mrazu, možda njega saslušaju pa ubrzaju", komentirala je Ella.

Podsjećamo, Ella je trenutačno u procesu razvoda od Britanca Charlesa Pearcea.

U srpnju 2023. se doznalo da je Charles tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, koji mu je, izgleda, i pripao.

Britanski poduzetnik dobio je presudom polovicu kuće, a na kući je i hipoteka za kredit od 252.000 eura pa je Britanac presudom dobio i pola kredita za otplaćivanje. Kao suvlasnik upisao se sredinom svibnja, piše 24 sata.

Charles i Ella s kćerima su se u Bale preselili 2021. godine, a Ella je tada bila upisana kao jedina vlasnica.

''Kad sam se selila, mislila sam se što sam napravila i kako ću ja sad u tako malom mjestu, a onda sam skužila da smo Charles i ja stalno kod kuće, da nam je sve blizu, radimo od kuće, imamo onaj mali skuter. S njim idem na poštu, u dućan, nema gužve, nema redova, nema čekanja i toliko sam smirenija'', izjavila je Ella prije tri godine za IN magazin.

Par je zajedno proveo deset godina, od čega četiri u braku. Vjenčali su se 2019. godine u Las Vegasu, a zajedno su dobili dvije kćeri, Balie i Lumi.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Karleuša se službeno rastala od Duška Tošića, evo kome je pripala imovina stečena u braku: "Druga strana nije imala drugačiji prijedlog..."

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ovako izgleda zgodni brat Donne Vekić, naša olimpijka pohvalila se njegovim uspjehom: "Ponosna seka..."

Povezana vijest Celebrity Na trećem koncertu Baby Lasagne atmosfera je došla do usijanja, pogledajte spektakularne prizore na zagrebačkoj Šalati!

Povezana vijest Celebrity Ben Affleck i J.Lo snimljeni su zajedno na ručku usred razvoda, izgledali su prisno, a onda se pojavila prva bivša supruga!

Povezana vijest Celebrity Kraljevski fanovi iskopali su još jedan slatki detalj iz videa Kate Middleton, evo kako princeza zove sina Louisa!

Povezana vijest Celebrity Iskusni član MasterChef žirija najavio je novu sezonu koja počinje već večeras: ''Svaki put se iznenadim...''

Povezana vijest Zanimljivosti Pogledajte najnovije fotografije čovjeka čija je priča rastužila čak i njegove najbliže, jedva preživljava i odbija pomoć

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS