taman je dobio državljanstvo

Zatvoren restoran Edina Džeke u Dubrovniku, radio je samo tri mjeseca, a razlog je poprilično očekivan

Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Edin Džeko je prije tri mjeseca otvorio restoran u Dubrovniku koji je sada zatvoren, a na službenom Instagram profilu objašnjeno je i zašto.

Dubrovački restoran Ezza, čiji je vlasnik bosanskohercegovačka nogometna zvijezda Edin Džeko (35), zatvorio je svoja vrata nakon samo tri mjeseca rada.

Vijest je potvrđena na službenom Instagram profilu restorana, gdje su objašnjeni i razlozi zatvaranja.

"Dragi gosti, naš restoran će se ponovno otvoriti na proljeće 2022. Iako smo imali veliku želju biti s vama tijekom zimskih blagdana, to bi bio veliki izazov u ovim nesigurnim vremenima. Radujemo se ponovnom susretu i želimo vam sve najbolje", piše u objavi.

Džeko je restoran otvorio ovog ljeta s poslovnim partnerom Arminom Hodžićem, a u Dubrovniku već ima i jedan bar.

"Dubrovnik je mjesto gdje sam se uvijek osjećao kao kod kuće i gdje ljetujem sa svojom obitelji. Ovdje sam želio otvoriti restoran drugačiji od ostalih, za sve one koji vole Dubrovnik jednako kao i ja", rekao je ljetos.

Nogometaš je navodno zbog poreznih olakšica zatražio i hrvatsko državljanstvo, a Klix.ba je u petak objavio kako mu je zahtjev odobren.

Inače, Džeko je od 2016. godine u braku s manekenkom i glumicom Amrom (37) i zajedno imaju djece te slove kao najpopularniji par iz BiH.

1/3 >> Pogledaj i ovo +0 Nekad i sad Pogledajte koliko se Kolinda promijenila od svoje inauguracije, na još starijim fotografijama je neprepoznatljiva!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS