Cijela je ekipa tu!

Talentirani oskarovac uhvaćen u akciji u Vrsima kod Zadra, a društvo mu pravi i dobro poznata ljepotica iz hit-serije!

Snimanje serije Šakalov dan Zvonko Pavic/Cropix 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Eddie Redmayne snima seriju "Šakalov dan" u Vrsima kod Zadra, a društvo mu prave i drugi poznati glumci.

Slavni holivudski glumac i oskarovac Eddie Redmayne ovih dana boravi u Lijepoj Našoj, gdje snima novu britansku seriju "Šakalov dan", a društvo mu pravi i španjolska kolegica Ursula Corbero, koju znamo kao Tokio iz serije "Kuća od papira".

Glumačka ekipa prvotno je snimala na otoku Pagu, a najnovije scene snimili su u Vrsima pokraj Zadra. Riječ je o kadrovima vožnje jet-skija u moru i kadrovima na plaži, a njih su snimili i fotografi.

Oscarom nagrađeni britanski glumac protagonist je ''Šakalova dana'', serije koja se snima prema istoimenom romanu Frederica Forsytha, prenio je Novi list. Osim njega i Ursule u seriji još glume Lashana Lynch, Adam James, Scott Alexander Young, Hans Peterson i drugi poznati glumci.

Snimanje u Hrvatskoj počelo je 27. rujna i snimat će se između ostalog u Rijeci, na Pagu i u Dubrovniku te u središnjoj Istri.

Eddie je jedan od najpoznatijih i najuspješnijih britanskih glumaca, koji je Oscara osvojio za ulogu Stephena Hawkinga u filmu ''Teorija svega'' iz 2014. godine, a glumio je i u filmskim hitovima poput filma ''Jadnici'' ili ''Čudesne zvijeri i gdje ih naći''. Osim Oscara, osvojio je i nagrade BAFTA i Tony.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity U majici kojoj je manjkalo materijala umalo je pokazala i više nego što je potrebno, a u jednom trenu se činilo da tanke trakice neće ni izdržati!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Prizor Maje Šuput u Miamiju zasjenio je njezin neodoljivo sladak sin, a sve je dodatno osvojio kad je isprobao njezine naočale!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS