EVO GDJE SU OTPUTOVALI

Zvijezda Kumova uživala je u romantičnim trenucima sa suprugom kojega nemamo priliku često vidjeti, pala je i slatka pusa!

Ecija Ojdanić Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Eciju Ojdanić gledamo u našoj hit-seriji Kumovi, a sada je otputovala sa suprugom. Daškom atmosfere pohvalila se na Instagramu.

Naša glumica i zvijezda "Kumova" Ecija Ojdanić  na društvenim mrežama podijelila je fotografije sa suprugom Robertom Orhelom kojega nemamo priliku često vidjeti.

Naime, lijepa glumica otkrila je da su otputovali u Berlin.

''Kako je lako voljeti u Berlinu. Četiri savršena dana za bondanje, uživanje u predivnom, kozmopolitskom gradu. A, sad, back to reality... Obzirom na sve proživljeno, to će ipak biti soft landing. E, da, naravno da nas kući čeka jedno virozno dijete koje inače nikad nije bolesno'', napisala je na Instagramu Ecija.

Pratitelji su bili oduševljeni romantičnim fotografijama, a posebno ih se dojmila ona na kojoj je pala i pusa.

''Ecija stvarno ste predivna žena'', '' Uvijek zgodni i divni'', ''Preslatki ste'', ''Divni'', samo su neki od komentara.

Ecija je s redateljem Robertom u braku od 2009. godine. Par skupa ima sina Jakova, a Ecija je kćer Cvitu dobila s bivšim suprugom Antom Viljevcem.

Eciju inače gledamo u hit-seriji "Kumovi" u ulozi Mirjane Bogdan.

Nedavno je zablistala u izdanju koje je oduševilo sve. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Indira i dalje putuje s bivšim suprugom, otkrila je i njihovu sljedeću destinaciju: ''Živi svoje snove!''

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Lijepa domaća glumica zarobila je srce saborskog zastupnika, vratila mu je vjeru u ljubav nakon velike tragedije koju je doživio!

Sjećate li se zanosnog Brucea iz sapunice ''Tajna čokolade''? I dalje ima svoj zaštitni znak, pogledajte kako izgleda danas

Pogledajte kako je Kolinda Grabar-Kitarović izgledala u mladosti: Njegovala je sasvim drugačiji imidž i nije bila plavuša!

Janko Popović Volarić pokazao je kako izgleda sin kojega je dobio s 20 godina, baš ga dugo nismo vidjeli!

Povezana vijest inMagazin Veliko humanitarno srce Johnnyja Deppa, evo kako je bolesnoj djeci u bolnici uljepšao dan!

Povezana vijest Celebrity Ovako se Petra iz U dobru i zlu snašla s niskim temperaturama na setu: ''Grijajuće metode...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS