sve posve drugačije

Domaća glumica podijelila svoju tugu s fanovima pa istaknula: "Moram naći ljepotu i u ovome"

showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ojdanić požalila se fanovima da će ovo biti za nju potpuno drugačiji Uskrs jer će biti sama s mužem i djecom.

Glumica Ecija Ojdanić (45) otkrila je fanovima na Instagramu da osjeća tugu jer će ovaj Uskrs biti drugačiji zbog koronavirusa i izolacije. 

Naime, Ecija je našla u ormaru košaricu sa uskrsnim jajima koje je radila kod prijateljice prošle godine. "Prvi put nakon iks godina nećemo se naći čoporativno kod Ane nas nekoliko majki s djecom, donijeti raznih boja, drangulija, ljepila, ukrasa. I krenuti farbati i jaja i odjeću, i lijepiti gluposti po sebi i stolu, i ispod stola, puno se smijati, diviti preciznim i kreativnim uradcima, hrabriti lijene i neinspirativne... I raditi ova šašava jaja", napisala je. 

Glumica je istaknula da bojenje jaja kod njezine prijateljice za nju označava početak Uskrsa, koji će ove godine biti potpuno drugačiji. "Provest ćemo ga sami, bez čopora obitelji i prijatelja. Prvi put nećemo ići mojim starcima za Uskrs. Neću jesti mamin bakalar, 'i na crveno i na bilo'. Nećemo farbati s njom jaja u lišću od kapule, i ukrašavati peršinom ,'jer, dušo, šteta farbati jaja pa baciti, a ova farbana u kapuli se mogu pojesti'... Djeca neće tražiti jaja po vrtu, a onda se igrati 'čije jaje ima najtvrđu guzu'", otkrila je Ecija. 

Dodala je kako će obitelj i ona biti prvi put sami. "I nakon poplave tuge, iako ja volim biti u čoporu obitelji i prijatelja, moram naći ljepotu i u ovakvom Uskrsu. Idemo uživati da smo prvi put sami. I da, neodlaskom mojim roditeljima čuvamo njihov život. I pomažemo da ova pandemija što prije stane. I kad krene normalni život, da sve ove stvari poput obitelji, prijatelja, zagrljaja, odlaska u kino, kazalište, ne uzimam zdravo za gotovo", zaključila je glumica, koja igra jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Drugo ime ljubavi". 

Obožavatelji su se složili s Ecijom i komentirali kako je napisala istinu na predivan način. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Zbog bizarne maske i velikih sunčanih naočala glumicu su i fotografi jedva prepoznali na izlasku iz kupovine
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS