Sve je ispalo dobro!

Naša glumica emotivnom objavom i fotografijama obilježila je 9. godišnjicu braka: ''A večer prije bila je oluja...''

Ecija Ojdanić i Robert Orhel (Foto: Instagram) instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ecija Ojdanić emotivnom objavom na Instagramu suprugu Robertu Orhelu čestitala je 9. godišnjicu braka.

Hrvatska glumica zaraznog osmijeha i sjajnih plesnih vještina, koje je brusila u "Plesu sa zvijezdama", Ecija Ojdanić, proslavila je devetu godišnjicu braka s redateljem Robertom Orhelom. 

Emotivnom objavom na svom Instagramu Ecija je obilježila današnji dan i prisjetila se kako je sve izgledalo prije 9 godina, kada je u bračnu luku uplovila drugi put.

"Prije točno 9 godina... Večer prije bila je oluja, što za vjenčanje u istarskom selu i nije neka dobra predispozicija. Ali ujutro je zasjalo sunce i osvanuo je prekrasan dan. I tako uvijek kod nas. U dramatičnim okolnostima, na kraju sve uvijek bude i više nego dobro. Najvažnije da se ljubav množi. Za sve ostalo ćemo lako. Sretna ti deveta godišnjica, ljubavi moja!" poručila je svom suprugu razdragana Ecija. 

Objavila je i dvije privatne fotografije s vjenčanja koje se održalo u Istri, a na njima se vidi kako je Ecija nosila atipičnu vjenčanicu nježnoružičaste boje.

Par ima sina Jakova, a zajednički odgajaju i Ecijinu kćer iz prvog braka Cvitu. Prvi glumičin brak bio je s glazbenim mendžerom Antom Viljcem, a njihova rastava bila je vrlo javna te je glumica podigla i tužbe protiv bivšeg supruga zbog nasilja u obitelji i zlostavljanja. 

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity O slučaju Severine i Popovića oglasila se i policija, Milan tvrdi: ''Nisam ju nazvao ubojicom''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS