Romantika!

Naša poznata glumica pokazala supruga nakon dugo vremena pa otkrila kakvo joj je iznenađenje pripremio

Ecija Ojdanić sa suprugom Robertom Orhelom - 3 Instagram 1/16 >> Pogledaj i ovo +5 Galerija

Ecija Ojdanić podijelila je slatke trenutke sa suprugom u kupaćem kostimu pa otkrila da je barkom vodi na predstavu.

Glumica Ecija Ojdanić podijelila je rijetku fotografiju sa svojim suprugom Robertom Orhelom pa otkrila lijepu vijest.

Ecija je napisala kako ju je suprug barkom odvezao na predstavu na otoku Ugljanu, a bračni par pozirao je na brodici pored kormila.

''Kad te muž s barkom vozi na predstavu…'' napisala je Ecija u opis fotografije.

Glumica je zasjala u kričavo narančastom kupaćem kostimu, a stavila je i dva modna dodatka, slamnati šešir i sunčane naočale. Njezin suprug sakrio se iza sjedala u prugastim kupaćim hlačama, a baš kao i njegova supruga, isto je nosio šešir i naočale.

Robert i Ecija u braku su od 2009. godine, a glumica i redatelj zajedno imaju sina Jakova. Prije Roberta Ecija je bila u braku s Antom Viljcem, s kojim ima kćer Cvitu.

Međutim, za Cvitu se zajedno brinu Robert i Ecija. Glumica s prvim suprugom nije imala dobro iskustvo te je njihova rastava bila vrlo javna, a u igri su bile i optužbe zbog nasilja i zlostavljanja u obitelji.

1/12 >> Pogledaj i ovo +8 Celebrity Jednu od naših najuspješnijih glumica snašle nevolje na plaži: ''Za pet minuta bila sam u ambulanti!''

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Severina pozirala u kratkim hlačicama s uzorkom pa potaknula laskave kometare pratitelja: ''Izgledaš k'o curica!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS