''namontirana savršeno!''

Zgodna Ecija našla se na meti svojih prijatelja zbog izgleda: ''Došla komplekse ljudima nabijati!''

Ecija Ojdanić Instagram 1/11 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ecija Ojdanić pozirala je u neobičnoj haljini, a komentari na njezinu savršenu figuru sve su nasmijali.

Naša glumica Ecija Ojdanić spremila se za jedan ''GOOD fest'' u Drnišu, a za prigodu je odjenula haljinu bez naramenica neobičnog oblika, ali i uzorka.

Sve to kombinirala je uz roze štikle i duge naušnice s kristalićima, a kombinaciju je dodatno podigla crvenim ružem i kosom začešljanom unatrag.

Pratitelji na njezin outfit nisu ostali ravnodušni pa su kreativni komentari nasmijali sve obožavatelje.

''Došla komplekse ljudima nabijati'', napisala je jedna pratiteljica.

''Namontirana savršeno'', ''Divna uvijek'', pisali su drugi, a jedan se pratitelj našalio i da ne ide unatrag jer je tik iza nje bio bazen.

Za našu glumicu godišnji odmor već je završio, a od njega se oprostila fotografijom u bazenu.

Ispod fotografije na kojoj pozira ležeći u bazenu odjevena u plavi badić s crnim točkama koji je istaknuo njezino bujno poprsje i istreniranu figuru napisala je: "Gotovo je s odmorom, kreće tarapana! Da sam mogla još koji dan ovako, mogla sam. Ali, treba biti zahvalan, i na odmoru, a i na divnim poslovnim izazovima koji slijede".

Ecija je posljednjih godina postala strastvena trkačica i tako je svoju liniju dovela do savršenstva, a i na tom polju niže uspjeh za uspjehom.

Posljednjih mjeseci gledali smo je u popularnoj seriji "Kumovi", u jednoj od glavnih uloga, a Nova TV planira emitirati i nove nastavke nakon ljetne pauze.

1/17 >> Pogledaj i ovo +13 Celebrity Poznato je gdje je bio Grašo kad je Hana s kćeri napuštala rodilište, evo što ga je spriječilo da dođe po nju!

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Supruga Michaela Schumachera prvi put u javnosti nakon optužbi da širi laži o stanju zvijezde Formule 1

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS