zanimljiva prepiska

Zbog ove fotke Eciji se javno obratio njezin dečko i jasno joj poručio što misli o seksi prizoru: "Tko ti je dao...?"

showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić i Goran Belošević ispočetka su tajili svoju vezu, no više ne skrivaju koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

Voditeljica Ecija Ivušić često golica maštu svojih pratitelja na Instagramu svojim izazovnim izdanjima, a čini se da to uopće ne smeta njezinu dečku Goranu Beloševiću.

Bubnjar benda Pravila igre to je potvrdio i komentarom ispod njezine zadnje fotke na kojoj je Ecija pozirala u minijaturnom crvenom bikiniju.

"Kasnim samo 3 sata haha. Tko ti je dao da budeš tak brutalno savršena?", napisao joj je Goran. "Nisam. Nije mi Gogo dao", uzvratila mu je Ecija, na što joj je on odgovorio: "Ma jesi".

Ecija je za svoj izgled na fotki dobila još hrpu komplimenata od drugih pratitelja, a skupila je i tisuće lajkova.

Inače, voditeljica i glazbenik ispočetka su tajili svoju vezu, a otkrili su da su par tek kada se o tome počelo naveliko šuškati u medijima zbog jedne snimke na kojoj se grle.

Od tada više ne kriju koliko su zaljubljeni jedno u drugo i oboje su prepunili svoje Instagrame zajedničkim fotkama, a skupa su bili i na vjenčanju Snježane Mehun, gdje je Ecija uhvatila buket.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Bilo je jasno da ne nosi grudnjak čim je rastvorila sako, prozirna košulja odmah je postala hit materijal za paparazze

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS