Nasmijana voditeljica

Prvi izlazak nakon brisanja fotografija s bivšim dečkom: Ecija Ivušić uskočila u kožnu kombinaciju

Ecija Ivušić i Nikola Pokrivač (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Ecija Ivušić nedavno je prekinula vezu s Nikolom Pokrivačem, no gradska događanja ne propušta.

Ako je netko rado viđen gost domaćih evenata, onda je to svakako voditeljica Ecija Ivušić.

Domaća voditeljica zablistala je na drugoj modnoj večeri BIPA Fashion.hr, a to joj je bio prvi službeni izlazak nakon što je na svoj način potvrdila prekid veze s nogometašem Nikolom Pokrivačem, brisanjem svih njegovih fotografija sa svog Instagrama.

Ecija je učinila još jednu stvar koju obično čine žene nakon prekida ljubavnog odnosa, a to je da je promijenila frizuru te sada ima duže uvojke za koje je dobila samo riječi hvale od obožavatelja i kolega.

Za izlazak na reviju poznatog domaćeg dizajnera Ivice Skoke odlučila se za kožno izdanje roza haljinice te čizmica u pink boji, dok je šminka ovoga puta bila u prirodnijim tonovima.

Ecija je rado pozirala fotografima s osmijehom na licu, a i njezine posljednje objave na društvenim mrežama ostavljaju dojam kao da se odlično drži te veseli novim životnim i ljubavnim izazovima.

Voditeljica se na reviji družila s bliskim prijateljima od kojih se posljednjih mjeseci ne odvaja, a radi se o Nives Celzijus, Daliboru Petku te Snježani Mehun. Upravo s njima odgledala je novu kolekciju glamuroznih haljina dizajnera koji je itekako poznat upravo po takvim komadima. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS