svi su gledali u nju!

Ecija Ivušić na prvi crveni tepih u pratnji novog dečka stigla u prozirnoj haljinici ispod koje se činilo kao da nema baš ništa!

showbuzz DNEVNIK.hr

Ecija Ivušić na dodjelu domaćih nagrada stigla je u društvu novog dečka Gorana Beloševića, a na sebi je imala kratku prozirnu haljinicu.

Brojna poznata lica u srijedu navečer su okupirala crveni tepih u zagrebačkom Muzeju za umjetnost i obrt, gdje je održana svečana nagrada dodjela nagrada istaknutim pojedincima iz javnog života. Među njima je bila i Ecija Ivušić, koja je stigla u društvu svog novog dečka, bubnjara benda Pravila igre Gorana Beloševića.

Ecija je na sebi imala kratku prozirnu haljinicu otvorenih leđa, ispod koje se činilo kao da nema baš ništa. Kosu je svezala u visoki rep, a cijeli je stil upotpunila cipelama na visoku petu koje su istaknule njezinu zavidnu liniju. Goran je na sebi imao decentno crno odijelo, a par je na crvenom tepihu blistao.

Prije samo nekoliko dana potvrdili su da su zajedno, a ni u jednom se trenutku nisu namjeravali skrivati. Podsjetimo, ona je nakon povratka s poslovnog putovanja, na kojem joj je društvo činila i Nives Celzijus, u svojim storyjima na Instagramu objavila video u kojem je u zračnoj luci u Zagrebu dočekuju Goran i njezin pas Rio.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Nekad i sad Ljepotica savršenog lica ostarjela je dostojanstveno, a evo kako u sedmom desetljeću izgleda bez šminke

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS