Seksi, ali s ukusom!

Nema prebujan dekolte, ali je samouvjereno stigla na crveni tepih s prorezom do pupka

Natalie Portman (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

38-godišnja Natalie Portman trenutačno promovira svoj novi film u kojem glumi astronautkinju.

Natalie Portman promovira svoj novi film "Lucy In The Sky".

38-godišnja glumica u filmu glumi astronautkinju koja izgubi srce i razum nakon povratka iz svemirske misije. Neobične uloge nisu strane talentiranoj glumici koju je publika itekako zavoljela gledajući je u takvim ulogama.

Glumica je film promovirala i na nedavnom Filmskom festivalu u Torontu, na kojem se pojavila u dugoj crno-prozirnoj haljini, koju su neki modni stručnjaci prozvali "najukusnijom prozirnom haljinom ikad viđenom na crvenom tepihu".

Sinoć je u Los Angelesu održana premijera, a Natalie se ponovno potrudila da svi pogledi budu na njoj u crnoj mini haljini s jako dubokim dekolteom.

Iako glumica nije poznata po bujnom poprsju, s puno samopouzdanja nosila je haljinu koja je zaista jedno od njezinih najgolišavijih i najseksi izdanja koje smo dosad vidjeli.

Naglašene oči i crveni ruž potrudili su se za dodatnu dozu glamura, dok su se njezini muški kolege Jon Hamm i Noah Hawley odlučili za vrlo slična siva odijela s kariranim uzorkom. 

1/13 >> Pogledaj i ovo +9 Celebrity O mužu joj se šire skandalozni tračevi, a njezina drastična promjena imidža zaprepastila je fanove

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS