nezgodni trenuci

Ovako to izgleda kad jednu od najvećih zvijezda uhvate pijanu, pogledajte fotke koje bi sigurno najradije izbrisala

showbuzz DNEVNIK.hr

Dua Lipa bila je s dečkom Anwarom Hadidom na rođendanskoj zabavi kod prijatelja u Kaliforniji, a nije se uspjela sakriti od paparazza.

25-godišnja Dua Lipa, čiji su roditelji s Kosova, jedna je od najvećih svjetskih pop-zvijezda pa paparazzi prate svaki njezin korak. 

Pjevačicu su snimili s njezinim dečkom, glazbenikom Anwarom Hadidom (21) koji je brat svjetskih poznatih manekenki Belle i Gigi Hadid. Dua i Anwar su u bili na rođendanskoj zabavi kod prijatelja u Kaliforniji i bilo je očito da je ona previše popila. 

Lipa je oprezno i sporo hodala dok joj je Hadid bio oslonac i držao ju za ruku, a skrivala je lice od paparazza. Pjevačica, koja je poznata po seksi izdanjima, bila je u trapericama, topiću i tenisicama. 

Inače, Dua i Anwar su zajedno skoro dvije godine, a na početku je skrivala njihovu vezu dok sada dijeli zajedničke fotografije na Instagramu na kojem ju prati 67.9 milijuna ljudi. 

Glasine da su skupa su se proširile u lipnju 2019. kada su procurile snimke na kojima slave njegov rođendan. Prije njega je Dua bila pet godina u vezi s chefom Isaacom Carewom. 

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Najnovija golišava fotka Lidije Bačić izazvala burnu raspravu na Instagramu, jednima se sviđa, drugi kažu da je ovo stvarno previše!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS