bila je u njegovoj kući

Društvenim mrežama širi se fotografija Karleuše i P. Diddyja, ona se odmah oglasila: ''Ovo je...''

Jelena Karleuša, P. Diddy Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Na fotografiji Karleuša pozira uz ozloglašenog repera, a fotka je nastala u njegovoj kući u Miamiju.

Društvenim mrežama širi se fotografija srpske pjevačice Jelene Karleuše i kontroverznog repera P. Diddyja, odnosno Seana Combsa, koji je nedavno uhićen zbog trgovine ljudi u seksualne svrhe i pranja novca, ali suočava se i s brojnim drugim optužbama.

Na fotografiji Karleuša pozira uz repera, a fotka je nastala u njegovoj kući u Miamiju. Karleuša se odmah oglasila na Instagramu.

''Morala sam reagirati. Ova fotografija nastala je davno u kući P. Diddyja i na njoj se ne vidi da smo u društvu drugih najvećih američkih zvijezda glazbe i filma. Jedan od najvećih nas je fotografirao, nebitno tko. Svakako nisam sama, prisutan je i moj tadašnji partner i nije se događalo ništa neprimjereno. P. Diddy uvijek se ponašao normalno i kulturno. U životu sam oduvijek imala i imam bliske kontakte za javnost s velikim zvijezdama, ali o njihovim imenima nisam i nikada neću pričati niti obavještavati planet, osim kada oni to sami ne otkriju, kao Kanye'', napisala je.

''Ne volim sindrom napada mase na javne osobe koja mnogima presuđuje prije suda, na koje se mnogi kače zbog slave i govore neistine zbog stjecanja materijalne dobiti. Svi se sjećamo godina kada su po sudu mrcvarili Michaela Jacksona, a na kraju se ništa od toga nije dokazalo, osim da mediji od svakog mogu napraviti anđela, ali i crnog vraga'', dodala je.

Zbog uhićenja repera trese se pola Hollywooda, a već su isplivala neka imena koja su bila na njegovim ozloglašenim zabavama. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Visoki prorez na seksi haljini mame hajdukovca sve je raspametio: ''Dobra poza, lavice!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Seksi, kratka haljina Georgine Rodriguez potaknula raspravu: ''Volim je, ali u ovome izgleda jeftino!''

Bivši britanski premijer otkrio strogo čuvanu tajnu o kraljici Elizabeti? Ovu nepoznatu informaciju znao je godinu dana

Kontroverzni lijek uništava Christinu Aguileru, javnost je zabrinuta: ''Jedva sam je prepoznala, je l' to stvarno ona?''

Sjećate se natapirane Peggy? Danas je nije lako prepoznati, no nakon brojnih životnih tragedija jača je no ikad

Povezana vijest Celebrity Udala se sestra Dine Jelusića: Brat joj je zapjevao na svadbi, pogledajte djelić atmosfere!

Povezana vijest Celebrity Neda Ukraden u 75. godini zavodi prozirnim dekolteom, nadimak najseksi bake Balkana potpuno je opravdala ovim outfitom!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS