Sjećate se nje?

Prije 26 godina snimili su duet koji je i danas veliki domaći hit, a sad su ga opet skupa otpjevali u Imotskom!

Dražen Zečić i Anđela Kolar - 2 Zvonimir Barisin/Pixsell 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Dražen Zečić i Anđela Kolar izdali su duet ''Ima li nade za nas'', koji je i danas veliki hit, a sad su zajedno nastupili u Imotskom.

Prije 26 godina Dražen Zečić izdao je duet s mladom Anđelom Kolar ''Ima li nade za nas'', koji je ubrzo postao veliki hit, a neizbježna je pjesma i na svim današnjim slavljima.

Iako je dugo nije bilo na sceni, Anđela je ovog ljeta ponovno odlučila nastupiti sa Zečićem, a nakon nastupa na Melodijama Jadrana dvojac je zajedno nastupio i na spektakularnom koncertu u Imotskom.

Njezin dolazak iznenadio je publiku, a djelić atmosfere pogledajte u našoj galeriji.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Evo kako je zlatna Barbara Matić dočekana u Imotskom! S pozornice je svima poručila: ''Ovo se ne može opisati riječima...''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Veliki povratak Marka Perkovića Thompsona: Pogledajte kakva je euforija nastala kad je kročio na binu!

Povezana vijest Celebrity Thompsonov koncert nisu propustila ni četiri naša ministra, evo u čijem su društvu uživali u atmosferi

Povezana vijest Celebrity Gužve prije spektakla u Imotskom bile su iz svih smjerova, iz nepreglednih kolona orile su se Thompsonove pjesme

Povezana vijest Celebrity Na koncertu u Imotskom uhvaćen je i izbornik Dalić, oduševljeni fanovi oblijetali su ga za fotografiju!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS