Dirnula ju posebna pjesma

Dragana Mirković se raspadala kada nitko nije ni slutio što joj se događa, mislilo se da živi ljubavnu bajku s hrvatskim biznismenom!

Dragana Mirković Milan Maricic/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Dragana Mirković plakala je zbog supruga u jednoj televizijskoj emisiji još prije dva mjeseca, kada nitko nije znao za probleme u njihovu braku.

Vijest o razvodu legendarne srpske pjevačice Dragane Mirković i njenog supruga, hrvatskog biznismena Tonija Bijelića iznenadila je njezine obožavatelje i javnost jer upravo su oni godinama slovili kao jedan od najstabilnijih parova na sceni.

To je potvrdila sama 56-godišnja pjevačica koja je pritom izjavila da nijhov brak više ne funkcionira posljednje tri godine te da više ne žive zajedno. Mnoge je to šokiralo pogotovo jer se Toni nedavno pojavio na jednom od njezinih koncerata i sve je djelovalo kao da je u najboljem redu. Međutim, nakon što se pročulo da se razvode i neke su stvari od ranije postale jasnije, primjerice zašto je Dragana završila u suzama prilikom gostovanja u emisiji "Premijera".

Dogodilo se to u trenutku kada je njezina kolegica Rada Manojlović pjevala pjesmu "Pusti me da nađem srcu lek" što je Draganu dirnulo do ruba suza, no nitko nije naslućivao da bi mogla plakati zbog Tonija, prenosi Blic.

"Unatoč svim nepomirljivim razlikama zbog dobrobiti svoje obitelji i zato što sam tako odgojena učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući nasilu u nečemu što odavno ne funkcionira nego stavivši točku na naš brak", rekla je.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Objavljena je nikad viđena fotografija Kate Middleton, evo zašto je baš sad dospjela u fokus javnosti

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Najpoznatiji par na planetu uhvaćen je u opuštenim trenucima i razgolićenim izdanjima, napokon su pronašli malo vremena za sebe!

 

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS