podržavaju jedna drugu

Dragana Mirković javno čestitala rođendan Indiri, ovako su se ponovo slobodne pjevačice zabavile u zajedničkom društvu!

Dragana Mirković i Indira Levak - 3 Dragana Mirković/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Dragana Mirković javno je uputila rođendansku čestitku Indiri Levak koja je jučer proslavila 51 godinu na svom nastupu u Zadru.

Naša pjevačica Indira Levak jučer je proslavila 51. rođendan, a uz mnoge čestitke koje je dobila povodom posebnog dana, našla se ona i od Dragane Mirković.

Srpska regionalna zvijezda putem Instagram priče podijelila je snimke i fotografije s nedavnog Story Hall of Famea na kojem su se pjevačice dobro zabavile.

"Sretan rođendan, draga", napisala je Dragana dok je u pozadini objavila pjesmu "Svjetla grada" od grupe Colonia.

Podsjećamo, Indira je rođendan proslavila na Street Food Festivalu gdje je održala nastup, ali na Instagramu je i otkrila što je od bivšeg supruga Miroslava dobila a poklon.

"Hvala Padre", napisala je Indira na fotografiji prekrasnog buketa cvijeća.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Prizori Sofie Vergare u ovoj haljini kao dokaz zašto je zovu jednom od najljepših žena u Hollywoodu

1/38 >> Pogledaj i ovo +34 Celebrity Udala se sestra Luke Modrića, procurile su fotografije s predivnog vjenčanja samozatajne Diore!

Povezana vijest Celebrity Nižu se reakcije na trudnoću u srpskom realityju: ''Njegova majka mislila je da je šala...''

Povezana vijest Nekad i sad Bio je poznat po krupnoj i mišićavoj građi, a sad svi pričaju o njegovoj dramatičnoj transformaciji!

Povezana vijest Celebrity Preslatki Bloom pravi je šarmer već od malih nogu, ponosna mama Maja sve je potvrdila fotkama: ''Nedjelja puna ljubavi!''

Povezana vijest Celebrity U 58. godini čeka čevrto dijete s djevojkom za koju tvrde da je kopija njegove bivše žene

Povezana vijest Celebrity Shakira naprasno prekinula seksi izvijanje u klubu, snimka se proširila: ''Ovo je više nego odvratno!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS