privatan život drži podalje od javnosti

Donna Vekić ponovno uživa u ljubavi? Na aerodromu ju uhvaćena s bivšim suprugom jedne od najbogatijih Hrvatica

Donna Vekić Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Donna Vekić svoj privatan život drži podalje od očiju javnosti, a sada su osvanule fotografije na kojima se nalazi s bivšim suprugom Sanje Duggan.

U subotu navečer u zračnoj luci Franjo Tuđman uhvaćeni su tenisačica Donna Vekić i poduzetnik Krešimir Čorak, poznat kao bivši suprug Sanje Duggan, piše Index.

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Index od izvora bliskih paru doznaje da je dvojac u vezi već dvije godine, a on joj je nedavno bio podrška tijekom Olimpijskih igara u Parizu, gdje je slavila srebrnu medalju. Također su naveli da su Donna i Krešimir proveli nekoliko dana u Londonu.

Čorak je ranije bio četiri godine u braku s jednom od najbogatijih Hrvatica, Sanjom Duggan. Razveli su se 2019. godine, a razlog je navodno bila udaljenost s obzirom da su živjeli na relaciji Los Angeles-Zagreb.

Donna inače svoj privatan život drži podalje od očiju javnosti. A kako izgleda njen brat pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Doris Dragović napravila raspašoj na koncertu u Osijeku, na kojem je zablistala u izdanju s posebnim detaljima: ''Ovo blago...''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ljepotica koja je zanosnim osmijehom i kosom osvojila zagrebačku špicu ljubi našeg pjevača, a par sprema i svadbu!

Modnog gurua sve češće viđamo u prisnom društvu 46 godina mlađeg muškarca, jedno i dalje odbija priznati!

Kolega iz One Directiona ovom je gestom pokazao koliko ga je pogodila smrt Liama Paynea: ''Odlučio sam...''

Naša tenisačica pozirala s jednom od najvećih pop-zvijezda današnjice, pokazala je i kćer, koju ne viđamo često!

Povezana vijest Celebrity Ova ljepotica unuka je Charlieja Chaplina!? Svi i dalje pamte njene vruće scene iz hit-serije!

Povezana vijest Celebrity Sevkin Instagram eksplodirao nakon što je objavila fotke u dekoltiranoj haljini: ''Muke ti ježove, od čega si ti?''

Povezana vijest Celebrity Zanimljiv dvojac na zagrebačkoj špici: Ana Karamarko u društvu supruga naše dizajnerice prošetala Cvjetnim!

Povezana vijest Zanimljivosti Kći pokojne Ene Begović i Dikana nemamo priliku često vidjeti, fotografi su je ipak uspjeli uhvatiti u centru Zagreba!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS