Visoki prorez otkrio noge

Domenica u haljinici s dekolteom na kakav od nje nismo navikli pokazala nikad bolju figuru: "Kao stvorena za tebe!"

Domenica Žuvela Instagram 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Domenica Žuvela svoje obožavatelje često veseli novim fotografijama u atraktivnim modnim kombinacijama.

Pjevačica Domenica Žuvela podijelila je fotografiju u svečanoj tirkiznoj haljini i dokazala da joj sve idealno pristaje.

Pozirala je nasmiješena u midi haljinici s izraženim dekolteom i visokim prorezom na donjem dijelu. Svilena haljina bila je posebna i po puf rukavima koji su dolazili do izražaja, no jedna stvar je ipak uspjela nadmašiti sve, a to je Žuvelin dekolte. 

Srebrne cipelice, valovi u kosi, biserna ogrlica i pismo torbica unijele su dodatan dašak u cijeli outfit, no ne toliko dobro da sklone pažnju s haljine jer je ona jednostavno bila - sve!

U komentarima joj se prva javila Andrea Andrassy koja joj je poručila: "Piroslave moj", a onda se na komentar dovezala i plesačica Valentina Walme koja joj je uputila niz emotikona sa zaljubljenim očima.

"Ajme THE haljina", "Još bolja nego si je opisala", "Predivna si u toj haljini ko stvorena za tebe", "Dobre noge gospodična" samo su neki od komentara koji su se nizali. 

Inače, zgodnu pjevačicu ove smo godine imali priliku gledati u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je pokazala još jedan talent, a u emisiji u kojoj je ispala otkrila je i da ima dečka.

Iako je htjela ostati tajnovita po pitanju svojeg ljubavnog života, doznalo se i da je u dugogodišnjoj vezi s odvjetnikom Ivanom Bačićem s Korčule, a isplivale su i njegove fotke s fešte uoči vjenčanja Petra Graše i Hane Huljić koje je na Facebooku objavio splitski restoran u kojem su slavili.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Prva fotografija Hane Huljić u šetnji s kćerkicom Albom, tate Petra Graše ovaj put nije bilo na vidiku

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Nina Badrić potaknula je na komentare pomalo ležernim odabirom outfita za vjenčanje prijateljice, ali je svejedno dobila hrpu komplimenata!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS