uživaju na odmoru

Djevojka najpoznatijeg neženje skinula se u toples na luksuznoj jahti, zbog ovih vrućih prizora i DiCaprio se morao osvježiti u oceanu!

Leonardo DiCaprio i Vittoria Ceretti na jahti - 13 Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Vittoria Ceretti uhvaćena je na luksuznoj jahti dok se sunčala u toplesu, a njezin izabranik Leonardo DiCaprio odlučio se osvježiti u oceanu.

Holivudski glumac Leonardo DiCaprio i njegova 23 godine mlađa djevojka Vittoria Ceretti snimljeni su na luksuznoj jahti u blizini južne Francuske.

26-godišnja talijanska manekenka skinula se u toples te je rukama pokrila grudi, a onda se sunčala na ležaljci skupocjene jahte u jedva pokrivenom gornjem dijelu tijela.

U međuvremenu se moglo vidjeti kako Leo uživa u kupanju u oceanu, a zatim se penje natrag na plovilo, gdje ga je već čekao član posade s ručnikom.

Uhvaćen je kako šeta po palubi, pokazujući svoj krupni torzo, dok je nosio samo sunčane naočale i plave kupaće hlače.

DiCaprio je zatim sjeo pored svoje djevojke dok se ona sunčala s prijateljicom te je cijelo vrijeme gledao u mobitel.

Inače, 49-godišnja zvijezda Titanica i njegova Vittoria proveli su dio ljeta krstareći Mediteranom, zaustavljajući se na mjestima kao što je Sardinija.

Dok su bili u Italiji, Vittoria je uočena kako nosi prsten na zaručničkom prstu, što je pokrenulo lavinu glasina o pravom stanju njihove veze.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Seve na koncertu skinula majicu pa ju bacila u publiku, a obožavateljici je poklonila još jedan značajan dar: "Razmjena ljubavi..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Baby Lasagna otkrio značenje objave koja je zabrinula obožavatelje: "Nikad ništa ovoliko nisam čekao u životu..."

Povezana vijest Celebrity Kći Brucea Willisa progovorila je o zdravstvenom stanju oca koji se već dulje vrijeme bori s rijetkom bolešću

Povezana vijest Celebrity Zgodni sin Dragana Bjelogrlića privlači veliku pažnju svojim izgledom, a sa samo 19 godina snimio je vruću scenu sa starijom kolegicom!

Povezana vijest Celebrity Sandija Cenova i njegovu suprugu rijetko viđamo, no sada su zajedno pozirali na plaži: "Tradicionalna fotka u gaćama..."

Povezana vijest Zanimljivosti Svjetska elita uživala je na Lopudu, američkom milijarderu i gostima pjevala je velika glazbena zvijezda!

Povezana vijest Celebrity Posljednji video Stjepana Hausera prikupio je brojne negativne reakcije: "Da bar ovo nisam vidio..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS