Fatalna žena

Njoj je 28, njemu 53, ali prezgodan su par: Navodno je presudila njegovom braku, a on izgleda bolje nego ikad otkako je s njom!

David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Profimedia 1/17 >> Pogledaj i ovo +6 Galerija

Jessica Ledon je u oskudnom bikiniju plijenila poglede na plaži u Miamiju gdje je bila u društvu svojeg dečka Davida Guette.

Poznati francuski DJ David Guetta (53) i njegova 25 godina mlađa djevojka Jessica Ledon snimljeni su za vikend na plaži u Miamiju gdje je ona bila glavna zvijezda.

Iako je Guetta puno slavniji od nje, pao je u drugi plan zbog badića u kojem je Ledon još jednom potvrdila status seks-bombe koji ju prati otkako se doznalo da ljubi slavnog DJ-a.

Zanosna brineta plažom je proparadirala u crnom bikiniju s trakicama preko struka zbog kojeg su se svi okrenuli za njom, no ona je gledala samo u svojeg dečka koji je nježnim dodirima i zagrljajima potvrdio da ljubav među njima cvjeta i nakon šest godina.

David se zbog nje doveo i u formu života, a iako ovaj put nije skidao majicu, prošli mjesec su fotke njegovih isklesanih trbušnjaka obišle svijet.

Iako oduvijek slovi za ljubitelja sporta i zdravog načina života te ne pije alkohol i ne puši cigarete, otkako ljubi mlađahnu ljepoticu izgleda bolje nego ikad, pa je jasno da je i ona zaslužna za njegovu transformaciju.

Podsjetimo, David i Jessica službeno su u vezi od 2015. godine, a u javnosti su se prvi put pojavili na svečanoj večeri održanoj u čast kubanskog predsjednika Raula Castra u Elizejskoj palači.

Godinu dana ranije David se nakon 22 godine braka razveo od supruge Cathy, s kojom ima dvoje djece, 17-godišnjeg sina Tima Elvisa Erica i 13-godišnju kći Angie.

Dugo se šuškalo kako je uzrok razvoda bila upravo Jessica, no niti jedna strana nikada nije javno progovorila o takvim pričama. Također, ni Guetta ni njegova bivša supruga nikada nisu otkrili razloge razvoda.

1/6 >> Pogledaj i ovo +2 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput zbog koje joj je Navojec rekao da izgleda kao predivna anđeoska pahuljica!

1/5 >> Pogledaj i ovo +1 Celebrity Teški dani za Mladena Grdovića, shrvani pjevač zauvijek se oprostio od brata: "Ništa više neće biti kao prije..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS