''očito je...''

Nešto je posebno oduševilo fanove Kate Middleton u njezinoj novoj objavi: ''To nam govori sve što trebamo znati...''

Kate Middleton - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Princeza Charlotte i prinčevi George i Louis velika su potpora svojoj majci Kate u njezinu oporavku od raka.

Objava princeze od Walesa Kate Middleton o završetku preventivne kemoterapije nakon osmomjesečne borbe s rakom razveselila je brojne obožavatelje kraljevske obitelji. Kraj kemoterapije, ali i nastavak liječenja Kate je objavila u emotivnom videu snimljenom na imanju obitelji u Norfolku. 

Na putu prema oporavku, osim supruga princa Williama, Kate je pomogla i pozitivna energija njezine djece Georgea, Charlotte i Louisa

"Posljednjih devet mjeseci bilo je nevjerojatno teško za nas kao obitelj. Život kakav poznajete može se promijeniti u trenu i morali smo pronaći način da prebrodimo olujne vode i nepoznati put", riječi su Kate Middleton.

"Borba s rakom složena je, zastrašujuća i nepredvidiva za sve, a posebno za one koji su vam najbliži. Uz poniznost, također vas dovodi licem u lice s vlastitim ranjivostima na način na koji nikada prije niste razmatrali, a time daje i novu perspektivu na sve. Ovo je vrijeme prije svega podsjetilo Williama i mene da razmislimo i budemo zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen."

Istodobno, obožavatelji para primijetili su kako je Kate zamijenila svoj zaručnički prsten, koji je ranije pripadao pokojnoj princezi Diani, tzv. prstenom vječnosti. Prema komentarima na društvenim mrežama, moguće je kako je novi prsten Williamov poklon kao znak novog početka obitelji.

Video je analizirala i Daily Mailova stručnjakinja za govor tijela Judi James. Njezina analiza tvrdi da video pokazuje pravu dubinu obožavanja i ljubavi koju obitelj gaji. 

James je istodobno istaknula kako Katein zagrljaj u istom trenutku pokazuje znakove povjerenja i obožavanja, kao i zaštitu, dok William pokazuje svoju nefiltriranu i intenzivnu ljubav.

  1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Obitelj Modrić obilježila je poseban dan, kapetan pokazao djelić vesele atmosfere: ''Najbolja ekipa!''

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Pogledajte emotivni video u kojem je Kate Middleton objavila nove detalje o svom zdravstvenom stanju: ''Zastrašujuće i nepredvidivo za sve...''

Povezana vijest Celebrity Kate Middleton u dirljivoj objavi otkrila da je završila s kemoterapijom: "Moj put do izlječenja i potpunog oporavka je dug..."

Povezana vijest Zanimljivosti Samo nekoliko sati nakon što je Kate objavila video o borbi s rakom Harry i Meghan povukli su nevjerojatan potez!

Povezana vijest Celebrity Obitelj Modrić obilježila je poseban dan, kapetan pokazao djelić vesele atmosfere: ''Najbolja ekipa!''

Povezana vijest Zanimljivosti Tajna koju je čuvao 25 godina prikovala je gledatelje uz male ekrane: ''Ovo bi mogla biti najbolja hrvatska serija!''

Povezana vijest Celebrity Zanosna Nives u mini haljini potpuno je očarala pratitelje, ovoga puta svi su gledali samo u njezine noge!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS