Zasluženo!

Novi razlog za slavlje u životu Josipe Pavičić Berardini: "Sad mi, molim vas, čestitajte, sretna sam do neba!"

Josipa Pavičić Berardini (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Josipa Pavičić Berardini diplomirala je na privatnom međunarodnom sveučilištu.

Spisateljica Josipa Pavičić Berardini, koju smo donedavno gledali u showu "Ples sa zvijezdama" Nove TV, ovih dana ima itekako dobar razlog za slavlje. Naime, postala je ponosna vlasnica diplome privatnog Međunarodnog sveučilišta Libertas, čime se i pohvalila na svom profilu na Instagramu.

"Danas je moj dan za slavlje i zahvalnost! Diploma međunarodnog Sveučilišta Libertas zasluženo je u mojim rukama. Ponosna sam na sebe i sretna što nisam odustala od daljnjeg obrazovanja. Nikada nije kasno za učenje, njegujte zdravlje i znanje - u te se dvije stvari uvijek isplati ulagati. Hvala svakom profesoru i zaposleniku 'Libertasa' i hvala poštovanom rektoru prof. dr. sc. Dušanu Pavloviću. A sad mi, molim vas, čestitajteee. Sretnaaaaa sam do neba", napisala je Josipa uz objavljene fotografije s dodjele diploma koja je održana u Zagrebačkom kazalištu mladih.

Čestitke na postignutom uspjehu uputili su joj brojni pratitelji i prijatelji, među kojima i pobjednik showa "Ples sa zvijezdama" Slavko Sobin te njezin plesni partner Damir Horvatinčić.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Celebrity Nekad je bila velika zvijezda i hodala s jednim od najpoznatijih glazbenika, a danas ju možda ne biste prepoznali

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS