''zbog toga što si ti napravio...''

Povratnik u Supertalent izazvao raspravu među članovima žirija: Nekome je ovo bilo ispod svakog nivoa, a nekome veliki napredak!

Dino Radosavac rasplesao je publiku showa Supertalent i Maju Šuput, ali neke njegov polufinalni nastup nije oduševio pa je izazvao malu raspravu među članovima žirija.

Dino Radosavac vratio se u show "Supertalent" nakon četiri godine, na audiciji je izveo svoju pjesmu "Viski i tekila", kojom je rasplesao sve oko sebe, a isto je učinio i novom pjesmom koju je izveo u polufinalu.

No Dino je uspio izazvati i manju raspravu među članovima žirija, a Martina Tomčić mu je pritisnula X tijekom nastupa. 

"Nakon viskija i tekile logično da je došao na hopa cupa. Ti si nama toliko zabavan, ti sam nam dio kad se opustimo, zabavimo. Pjesme su ti pitke, zabavne. Koreografija i stajling super i čini mi se da imaš veće samopouzdanje", pohvalila ga je Maja Šuput.

"Voljela bih zadržati dignitet ove emisije i nemam problem s time da me cijela nacija mrzi ako govorim istinu. Ti možeš zabavljati ljude na nekom drugom mjestu i u drugoj atmosferi, ti si svoju publiku našao. A ovo je večeras baš kao i na audiciji ispod svakog nivoa", bila je iskrena Martina.

"Pogledajte koliko je napredovao zadnje četiri godine, od ničega je danas došao da danas pjeva u polufinalu Supertalenta. I to je pokazatelj da je nešto radio i da se nešto može. Super si bio!", stala je u Dininu obrana Maju.

"Dino, zbog toga što si ti napravio nakon četiri godine kada smo te skoro popljuvali, pohvalio bih te. A ono što mi kažemo je nebitno, bitno je što kaže publika. Ako postoje ljudi koji se kao mala djeca vesele ovoj pjesmi kao i mi, bitno je da glasaju", zaključio je Davor Bilman.

"Ovo je Supertalent i žiri odlučuje što je dobro, a što nije, a ne što će se slušati u kafanama", dodala je Martina.

"Došao si i napravio pomutnju s tekstom koji je na prvu jednostavan, a zapravo je dosta složen i kompliciran, ovo je show", rekao mu je Fabijan Pavao Medvešek.

1/35 >> Pogledaj i ovo +31 Celebrity Šuput kao da je stigla s kraljevskih dvora: Pogledajte iznenađenje koje je priredila za zadnju polufinalnu emisiju Supertalenta!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ni nezgoda s hlačama u emisiji uživo nije ga spriječila da rasturi, a još je najbolja bila njegova reakcija!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS