objavila fotku iz rodilišta

Naš mladi voditelj i supruga dobili su drugo dijete, Nina je otkrila ime malenog dječaka

Dino i Nina Goleš Instagram 1/27 >> Pogledaj i ovo +16 Galerija

Dino Goleš i Nina Slišković dobili su drugo dijete, a ona se na društvenim mrežama pohvalila fotografijom iz rodilišta.

Voditelj Dnevnika Nove TV Dino Goleš i supruga Nina Slišković dobili su drugo dijete.

Nina je na društvenim mrežama otkrila i ima djeteta te je raznježila pratitelje fotografijom na kojoj sinčića drži u naručju.

"I kad sam pomislila da srce ne može biti punije, došao si ti. Pavle moj", napisala je.

Paru je Pavle drugo dijete, a sinčića Šimuna dobili su 2021. godine.

Dino je svoju suprugu Ninu upoznao na fakultetu, gdje su zajedno studirali, pa Nina, koja radi kao radijska voditeljica, itekako razumije s kakvim se izazovima susreće, ali mu je zato i najveći kritičar.

"Mislim da je lijepo da te netko razumije, posao koji ti radiš, da razumije zašto te nema doma ili zašto ti je u nekom trenutku važno pojačati zvuk Dnevnika koji gledaš. Ali da ima kritika, uvijek ima kritika, ali ja im pristupam s radošću na licu", priznao je Dino jednom prilikom u IN magazinu.

Dinu i Nini ljubav se dogodila nakon četiri godine prijateljstva, a vjenčali su se nakon godinu i pol veze.

Povezana vijest Celebrity Naš mladi voditelj i supruga u slatkom su iščekivanju, a sada su otkrili stiže li im dječak ili djevojčica: "Naš Šimun uskoro će dobiti…"

Povezana vijest Celebrity Predivne vijesti u obitelji našeg mladog voditelja: "Sva sreća svijeta trenutačno je na našoj adresi!"

Povezana vijest inMagazin Hrvatica koja je pokorila svijet luksuzne mode otkriva nam zašto se komad odjeće rasproda čim ga odjene osoba poput Meghan Markle!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Već se zna koga će Severina uvesti u Novu godinu, evo gdje će naša najveća zvijezda pjevati na najskuplju večer

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Prijović uhvaćena u outfitu u kakvom je rijetko vidimo, a pažnju je posebno plijenio jedan modni detalj

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS