LJETO NA SICILIJI

Najljepšoj novinarki ovoga puta nije pomogao niti minijaturni kupaći, novopečeni suprug zasjenio ju je isklesanim mišićima!

Loris Karius, Diletta Leotta - 7 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Sportsku novinarku i Lorisa Kariusa fotografi su uhvatili na balkonu u ljetnom izdanju.

Poznata talijanska sportska novinarka Diletta Leotta sa suprugom Lorisom Kariusom uživa na Siciliji u gradiću Taormina. Fotografi su ih tamo uhvatili na balkonu u ljetnom izdanju.

Naime, novinarka je prije godinu dana rodila, a sada je bez ustručavanja pokazala svoju zanosnu liniju. Nosila je plavi minijaturni kupaći kostim, ali ovoga puta ona nije bila u prvom planu.

Loris ju je zasjenio svojim isklesanim tijelom po kojemu su brojne tetovaže. On je na balkon izašao samo o donjem rublju, a nešto kasnije je odjenuo crne hlače.

Podsjetimo, Diletta se za njemačkog nogometnog vratara udala u lipnju na Liparskom području, a kćerkicu su dobili u kolovozu prošle godine. Više o vjenčanju pročitajte OVDJE.

Popularna Talijanka proslavila se pored nogometnih terena, odakle već nekoliko godina izvještava s utakmica Lige prvaka i Serie A. Ranije se puno pisalo i o njezinom ljubavnom životu i bilo je pun spekulacija o vezama s poznatim nogometašima, a prije sadašnjeg supruga ljubila je turskog miljenika žena, glumca Cana Yamana.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Dom Bena Afflecka na njegov rođendan nasmijana je napustila Jennifer, ali ne Lopez!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Pogledajte kako izgleda mlađa sestra Lepe Brene, davno je odselila s Balkana, a prošle godine doživjela je veliku tragediju!

Povezana vijest Celebrity Najpoznatija sportska novinarka hvali se fotkama s ljetovanja, a zbog njenih sićušnih bikinija gore društvene mreže!

Povezana vijest Celebrity Najljepšu sportsku novinarku zasjenio novopečeni suprug, svi su pogledi bili upereni u njegov torzo!

Povezana vijest Celebrity Najljepša sportska novinarka podijelila je prekrasne prizore s vjenčanja, sve je izgledalo kao u bajci!

Povezana vijest Celebrity Najljepša sportska novinarka izrekla je sudbonosno ''da'', podijelila je prve prizore s bajkovite ceremonije!

Povezana vijest Celebrity Priča se da bi ova novinarka mogla s trona svrgnuti lijepu Dilettu, evo zašto puni medijske stupce!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS