kamera sve snimila

Kontroverzni srpski reper zgrozio nekulturnim postupkom u emisiji uživo, mislio je da nitko neće vidjeti!

Desingerica Emica Elvedji/Pixsell 1/21 >> Pogledaj i ovo +10 Galerija

Desingerica je opet zgrozio javnost svojim ponašanjem gostujući u jednoj emisiji, evo što je učinio.

Srpski reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedavno je gostovao u emisiji Magazin In na srpskoj televiziji Pink kod voditeljice Sanje Marinković.

Gledatelje je iznenadio trenutak kad je Desingerica izvukao žvakaću gumu iz usta i zalijepio je za stolac na kojem je sjedio.

Video pogledajte u nastavku.

Gledatelji nisu mogli vjerovati u ono što vide, ali mnoge to ponašanje nije iznenadilo zbog njegove povijesti postupaka.

Slavu je stekao svojim raskalašenim i uznemirujućim ponašanjem, a osim što pljuje u usta publici na svojim nastupima, poznato je kako ih udara tenisicom, po njima razbija jaja i mnoge druge stvari.

Desingerica je u samo godinu dana otkako je počeo svoju karijeru postigao velik uspjeh. Prošle je godine s Lukom Bijelovićem, poznatim kao Pljugica, objavio prvi singl ''Kucci Kucci'', a osim te ima i još nekoliko poznatih pjesama poput ''Ccokolada'', ''Flecc'', ''Merccedecc'', ''Đuskavacc'', a sve u svojim nazivima imaju prepoznatljiva dva slova C.

Unatoč skandaloznom ponašanju, Desingerica po nastupu zaradi masnu cifru, a koliko točno, pisali smo OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Rozga plijenila sve poglede na koncertu šarmera iz Crne Gore koji je rasprodao pet koncerata u Lisinskom!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Ovo je poruka koju je majka Dolores Lambaše dala napisati kćeri na grobu, baš ju je teško čitati

Povezana vijest Celebrity Zdravko Čolić šokirao je ponašanjem na posljednjem koncertu: ''Vidio čovjek da prolazi pa probao i on!''

Povezana vijest Celebrity Kontroverzni srpski pjevač završio u bolnici nakon što je publiku gađao jajima i ribao sir po njihovim glavama

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS