uživa na najjače

Rijetki bi ovu opravicu koju je stavila na sebe nazvali badićem, atraktivna brineta još je jednom nadmašila samu sebe

showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose je pozirala na Capriju u oskudnom izdanju, a poluprozirni badić jedva da je sakrio išta od njezinih bujnih oblina.

Instagram senzacija Demi Rose (26) odavno je već poznata po svojim oskudnim izdanjima u kojima uvijek spremno pozira za milijune svojih pratitelja na društvenim mrežama, a svakom novom objavom pomiče vlastite granice.

Bujna ljepotica ovoga se puta pohvalila da uživa na Capriju, a na sebi je imala badić koji je više otkrivao nego skrivao. "Obožavam Capri", napisala je Demi u opisu fotke na kojoj pozira u poluprozirnom badiću koji joj je bradavice tek ovlaš sakrio, a njezinu bujnu pozadinu otkrio i više nego što je trebalo.

U jednom danu je prikupila više od pola milijuna lajkova, a uvijek besprijekorna Demi nije skrivala koliko uživa uz more na ležaljci na kojoj su s njom bili i skupcjeni modni dodaci.

Inače, atraktivna Engleskinja je posljednjih godinu dana provela u Španjolskoj i to na Ibizi, otoku popularnom zbog dobrog noćnog života.

Podsjetimo, Demi je u svijet slavnih lansirala avantura s reperom Tygom, nakon čega je nastavila privlačiti pažnju fotkama na kojima su redom njezine obline u prvome planu.

Rose je krajem 2018. godine preminuo otac, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine.

Često je pričala kako se sa svime nosila, a u jednom od intervjua progovorila je i o vršnjačkom nasilju kada joj je bilo 14 godina. Istaknula je da su je maltretirali u školi, zbog čega je većinu vremena provodila na internetu.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Celebrity Svi bruje o očitoj kemiji između udane glumice i oženjenog glumca, dok su daleko od svojih supružnika među njima frcaju iskre!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS