pretjerala?

Ovoga puta seksi fotke je podigla na novi nivo te na sebi nije imala ništa osim ružičastih tenisica

showbuzz DNEVNIK.hr

Demi Rose inače je poznata po golišavim fotografijama na Instagramu, a ovoga puta na sebi nije imala ništa osim tenisica.

Bujna Demi Rose ne propušta priliku skinuti se za svoje obožavatelje kojih ima gotovo 17 milijuna samo na Instagramu, a sve je podigla ljestvicu iznad posljednjom serijom fotki. Manekenka je pozirala potpuno gola te je na sebi imala samo ružičaste tenisice, a otkrila je i da je fotografija nastala na Ibizi.

Mnogi su joj u komentarima ostavili komplimente, no njezina pojava nije se svima svidjela. Neki su komentirali kako ipak pretjeruje golišavim fotkama, pogotovo novima na kojima je potpuno gola.

Inače, Demi je u svijet slavnih lansirala avantura s reperom Tygom, nakon čega je nastavila privlačiti pažnju fotkama na kojima su redom njezine obline u prvome planu. 26-godišnja Britanka je od prošle godine na Ibizi, a čini se i kako se na neko vrijeme preselila u Španjolsku.

Rose je krajem 2018. godine preminuo otac, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine. Često je pričala kako se sa svime nosila, a u jednom od intervjua progovorila je i o vršnjačkom nasilju kada joj je bilo 14 godina. Istaknula je da su je maltretirali u školi, zbog čega je većinu vremena provodila na internetu.

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Prva ispovijest Natalije Price poslije najtežih životnih trenutaka: "Objavljeno je puno neistina"

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS