''nisam se osjećala...''

Demi Moore o svojim scenama u bikiniju o kojima se puno pričalo: "Hollywood je okrutan prema ženama te dobi...''

Demi Moore - 4 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Demi Moore u najnovijem intervjuu osvrnula se na svoju ulogu u Charlijevim anđelima, ali je i progovorila o problemu muško-idealiziranja žena.

Glumica Demi Moore našla se na naslovnici rujanskog izdanja časopisa Interview za kojeg je odradila snimanje.

61-godišnja holivudska ikona izgledala je bolje nego ikad na raskošnom foto sessionu fotografkinje Petre Collins, a snimanje je odradila kako bi promovirala svoj novi film "The Substance" o zvijezdi koja si ubrizgava drogu s crnog tržišta kako bi izgledala mlađe zbog čega se pretvara u mladu, živahnu ljepoticu koju glumi Margaret Qualley

U intervjuu se Demi osvrnula na to koliko je pozornosti njezino tijelo u bikiniju dobilo u dobi od 40 godina, kada je glumila u "Charliejevim anđelima". 

"Radila sam Charliejeve anđele i bilo je puno razgovora o čuvenoj sceni u bikiniju, i sve je bilo vrlo naglašeno, puno se pričalo o tome kako izgledam. Nisam se osjećala kao da ne pripadam. Više kao - nemam 20, nemam 30, ali još nisam bila ono što su oni doživljavali kao majku", ispričala je.

"Hollywood je okrutan prema ženama te dobi, gdje više ne možete pronaći scenarije ili likove koji vam odgovaraju. Ili si majka ili si dovoljno stara da ne budeš seksi u njihovim očima", rekla je Demi.

U svom novom filmu "The Substance" glumi holivudsku zvijezdu Elisabeth Sparkle. Kad uzme eksperimentalni lijek kako bi stvorila mlađu verziju sebe, postane potpuno druga osoba. 

Moore je otkrila da ju je scenarij filma čak i dirnuo jer je to bio tako jedinstven način da se progovori o pitanju starenja.

1/20 >> Pogledaj i ovo +16 Celebrity Bio je velika zvijezda Spasilačke službe i ovakvog ga pamtite, ali nema šanse da bi ga danas itko prepoznao!

1/40 >> Pogledaj i ovo +36 Celebrity Kad se na plaži pojavila u ovom badiću, nikako nije mogla proći nezapaženo, ukrala je baš sve poglede!

Povezana vijest Celebrity Poznati pjevač doživio isto što i Seve na srpskoj granici, podijelio mučno iskustvo: ''Bacili su mi sve lijekove, skinuli su me gotovo do gola!''

Povezana vijest Celebrity Lasagna priredio spektakl u Varaždinu pred više od 25 tisuća ljudi, pjevao nove pjesme, a nosio je i zanimljiv outfit!

Povezana vijest Celebrity Kultna serija 90-ih spasila ju je iz Playboyeve vile, a danas živi na staroj slavi, evo kako izgleda!

Povezana vijest Celebrity Baby Lasagna podijelio s pratiteljima djelić pomalo jezivih scena iz novog spota: "Ono kad umreš, a nikoga nije briga..."

Povezana vijest Celebrity Razlika od 26 godina nikad im nije smetala, a usred sudske drame zbog ubojstva rodilo im se šesto dijete!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS