Previše fotošopa?

Supruga zgodnog glumca na udaru zlobnih komentara jer na najnovijoj fotografiji ne nalikuje na sebe

Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness (Foto:Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaj i ovo +0 Galerija

Dok se dio obožavatelja svađa zbog toga kako je fotografija na kojoj Deborra-Lee Furness pozira previše fotošopirana, drugi tvrde da 64-godišnjakinja izgleda savršeno.

Deborra-Lee Furness pojavila se na naslovnici jednog australskog časopisa, a mnogi su primijetili da supruga Hugha Jackmana na naslovnoj fotografiji izgleda potpuno drugačije nego u stvarnosti. 

Dok se dio obožavatelja svađa zbog toga kako je fotografija na kojoj Deborra pozira previše fotošopirana, drugi tvrde da 64-godišnjakinja izgleda savršeno. "Ona je predivna žena i cijela je prirodna. Ne znam čemu tolike rasprave o njezinu izgledu", napisao je jedan korisnik Twittera.

Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness inače su jedan od najdugovječnijih i najstabilnih holivudskih parova. Ove su godine proslavili 24. godišnjicu braka, a zbog razlike u godinama često su na tapeti javnosti i brojnih negativnih komentara. 

Deborra je od Hugha starija 13 godina, no unatoč zlim jezicima paru to nikada nije bio problem. Upoznali su se 1995. godine na setu ABC-jeve drame ''Correlli''. Iako se serija prikazivala samo jednu sezonu, Hugh često ističe kako je taj posao bila najbolja stvar na svijetu jer je tada upoznao ženu svoga života.

Vjenčali su se godinu kasnije, a zajedno su posvojili dvoje djece.

1/2 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity U prozirnom donjem rublju pokazala skoro sve: Nove seksi fotke istaknule su njezinu senzacionalnu figuru

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS