Ljudi ih obožavaju!

Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

Victoria i David Beckham - 3 Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

David i Victoria Beckham rekreirali su scenu iz hit-videa iz njihovog dokumentarca koji se brzo proširio društvenim mrežama, njihovi fanovi su oduševljeni.

David i Victoria Beckham snimili su reklamu za Uber Eats, online platformu za naručivanje i dostavu hrane, a u toj su reklami rekreirali urnebesnu scenu iz Netflixove dokumentarne serije ''Beckham'', koja je vrlo brzo nakon emitiranja postala hit na društvenim mrežama.

Naime, u reklami Victoria nosi majicu na kojoj je natpis: "Moj tata je imao Rolls-Roycea."

Tijekom reklame, Victoria kaže: "David i ja ćemo biti u maloj reklami", da bi se David pojavio iza zida i prekinuo je: "Budi iskrena." Ona zatim kaže: "Jesam!"

Victoria na kraju kaže gledateljima: "OK, to je velika reklama", a David doda: "Reci im tijekom čega je." Nakon nekoliko trenutaka lažnog prepucavanja, njih dvoje se slažu da je reklama tijekom "velike bejzbolske utakmice" zvane "Hockey Bowl".

"Oh, i reci im o Jessici Aniston", David kaže Victoriji, koja odmah kaže u kameru: "Jessica Aniston će također biti u njoj."

Scena je postala hit na društvenim mrežama i nasmijala mnoge, a nisu ju mogli izbjeći ni sami Beckhamovi.

Victoria i David u braku su od 1999. godine. Zajedno imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Cruza i Romea te kćer Harper.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Tri mjeseca nakon rođenja sina, Fani i Fernandu u obitelj stiže još jedna prinova!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS