Što se dogodilo?

David Beckham izazvao je kaos u klubu u New Yorku, zbog njega su intervenirali i zaštitari

David Beckham Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

David Beckham tema je stranih medija nakon što je u jednom njujorškom baru izazvao skandal.

Bivši nogometaš David Beckham malo se previše opustio pa se našao u središtu skandala.

Beckham i njegov najbolji prijatelj David Garner stigli su u poznati klub Nolita u četvrtak navečer u New Yorku te su smješteni u ultra privatnu sobu Whisper Room bara. Ipak, atmosfera tamo bila je pretiha, što se nije baš svidjelo bivšem nogometašu.

Sa svojim društvom potom je ušao u klub gdje je DJ puštao glazbu, a tamo se potpuno opustio te postao središte pozornosti dok se zabavljao. No, sve je ''pokvarila'' jedna djevojka. Obožavateljica koja se tamo našla pokušala je potajno fotografirati popularnog Britanca, no ubrzo su je u tom tajnom zadatku zaustavili zaštitari koji su brzo reagirali i izbacili je iz kluba.

Kako doznaje PageSix, Beckham nije primijetio obožavateljicu koja ga je htjela slikati, a zbog cijele situacije klubom je vikao: ''Ovo je New York!''.

Inače, Beckham ima 49 godina i mami uzdahe baš kao i u mladim danima, a njegovo nevjerojatno isklesano tijelo pogledajte OVDJE.

Sa suprugom Victorijom nedavno je proslavio 25. godišnjicu braka, a tim povodom iznenadili su pratitelje jednim detaljem na društvenim mrežama. Više pročitajte OVDJE.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Pierce Brosnan zabrinut je za svog najmlađeg sina, zbog ovog njegovog poteza morao je reagirati i slavni tata

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Zanimljivosti Evo kako je izgledalo grandiozno vjenčanje Trumpa i Melanije, o njezinoj vjenčanici zbog jednog se pričalo mjesecima!

Beckhamov nasljednik raspametio obožavateljice fotkom iz saune, no mnoge su pokraj mokrog torza primijetile drugi detalj!

Urnebesni komentar Victorije Beckham zasjenio je njihovu zajedničku fotografiju: ''Davide, koji je to...?''

Ella Dvornik prvi put o Charlesu od kojeg se razvodi: ''Rastava još traje, ali sigurna sam kako ćemo jednog dana biti...''

Zavirite u ormar Ronaldove Georgine pun dizajnerskih komada, ovakva prostorija san je svake žene!

Kraljevski stručnjak tvrdi da je ovom rijetkom gestom Camilla dala znak Meghan: ''Bez riječi je dala signal...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS