očarale ljepotom

Našim košarkašima na posebnoj večeri društvo su pravile samozatajne supruge, nemamo ih često priliku vidjeti

Kristina Zubac ex Prišč Marko Lukunic/PIXSELL 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Brojni sportaši stigli su na gala večeru prije utakmice koja će se održati u čast na sjećanje na Dražena Petrovića. Društvo su im tamo pravile supruge koje nemamo priliku često vidjeti.

Na gala večeri povodom Memorijalne utakmice u sjećanje na Dražena Petrovića pojavili su se brojni sportaši i lica s javne scene. Među gostima su se našli košarkaši Dario Šarić i Ivan Zubac koji su na crvenom tepihu pozirali sa svojim boljim polovicama.

Dario Šarić za ovu prigodu odabrao je klasično crno odijelo, a samozatajnu partnericu Karlu Pušeljić nije puštao iz zagrljaja.

Par je zajedno više od 10 godina, a svoju vezu skrivaju od očiju javnosti pa je ovo njihov rijedak izlazak u kojemu su ih fotografi uspjeli fotografirati. Dario i Karla u listopadu 2022. godine postali su roditelji. U obitelj im je stigao sin kojemu su dali ime Niko.

Ivan Zubac sa suprugom je također pozirao na crvenom tepihu. Lijepa Kristina Zubac ex Prišč poglede je mamila haljinom s dubokim dekolteom.

Par je zajedno od kada je košarkaš imao 18 godina, a poznato je i da je njegova supruga starija od njega četiri godine. Zaručili su se na Bahamima u veljači 2019. U kolovozu 2021. vjenčali su se u Malom Lošinju.

Osim njih, na gala večer stigla je i trudna Hana Huljić, a tko joj je pravio društvo pogledajte OVDJE.

Svi su primijetili i našu lijepu glumicu koju nemamo priliku često vidjeti u Hrvatskoj. O kome je riječ saznajte OVDJE.

Draženu Petroviću počast su odali i naš bivši košarkaš Dino Rađa i njegova supruga Viktorija, a s kime su se oni družili pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Viktorija Rađa mamila je poglede u uskoj haljini, a suprug Dino na posebnoj večeri sreo je i starog prijatelja, svima dobro poznatog

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Hana Huljić u elegantnom izdanju istaknula poveći trudnički trbuh, društvo joj je pravila i šogorica koju nemamo priliku često vidjeti!

Povezana vijest Celebrity Prijović pokazala isklesani trbuh u mini topiću, zgodni suprug nije ju puštao iz zagrljaja!

Povezana vijest Celebrity Sestra Petra Graše napravila iznimku i stala pred kamere, uspjela je zasjeniti i Hanu Huljić

Povezana vijest Celebrity Zrinku Cvitešić rijetko viđamo na javnim događajima u Hrvatskoj, ali evo s kim je ruku pod ruku stigla na ovu posebnu gala večer

Povezana vijest Celebrity Viktorija Rađa mamila je poglede u uskoj haljini, a suprug Dino na posebnoj večeri sreo je i starog prijatelja, svima dobro poznatog

Povezana vijest Celebrity Posljednje fotografije Heidi Klum napravile su ogromnu pomutnju, a zbog uske haljine potpuno je jasno i zašto, izgleda nevjerojatno!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS