"Žena kao kuća, prelijepa"

Pogledajte grešku koja se potkrala srpskoj ministrici, odmah je bilo jasno da se malo zaigrala u fotošopu pa je postala hit!

showbuzz DNEVNIK.hr

Darija Kisić Tepavčević na svojem je profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je jasna pogreška koja joj se potkrala u fotošopu, a koju je i obrisala, ali prekrasno.

Srpska ministrica rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Darija Kisić Tepavčević našla se u središtu pozornosti nakon što je na društvenim mrežama objavila fotografije s glasanja na referendumu u svojoj zemlji, jer očito se na jednoj zaigrala s uređivanjem.

Naime, ministrica je objavila nekoliko fotografija na profilu na Instagramu, a njezini su pratitelji na jednoj od njih primijetili iskrivljena vrata u pozadini i zaključili da je pretjerala s obrađivanjem. Fotografija je ubrzo nestala i ostale su tek dvije na kojima takve greške nisu uočene, ali prekasno jer se već proširila internetom.

Fotografiju pogledajte OVDJE. 

"Žena kao kuća, prelijepa", "Vauuuu naša lijepa ministrica", "Predivni ste Darija", "Gdje se pojaviš plijeniš svojom pojavom boginjo", dio je komentara u kojima su je obasipali komplimentima, dok su je neki otvoreno pitali kamo je nestala fotošopirana fotografija.

"Pa zašto ste obrisli sliku 'ljepoto'", "Zašto si skinula sliku s krivim štokovima Darija???", "Vratite sliku s krivim vratima", "Hahaaa, gdje je treća slika, što si iskrivila vrata u fotošopu", pitali su se oni kojima očita slučajna pogreška nikako nije mogla promaknuti.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Naša bivša manekenka javila se iz izolacije i pokazala kako izgleda nakon zaraze koronom: "Makeup by omicron"

 

 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS