U 76. godini

Dok njegove 20 godina mlađe žene nema na vidiku, legendarni glumac ludo se zabavlja s drugom i to sve bilježi!

Danny Glover i Regina Murray Profimedia 1/15 >> Pogledaj i ovo +4 Galerija

Danny Glover pokrenuo je glasine o razvodu od Eliane Cavalleiro i to nakon što je snimljen kako se zabavlja s drugom ženom u susjednoj nam Italiji.

Najnovije paparazzo fotografije legendarnog holivudskog glumca Dannyja Glovera potaknule su šuškanja da se razveo od svoje supruge Eliane Cavalleiro nakon 13 godina braka.

75-godišnji glumac snimljen je odličnog raspoloženja u i to u društvu agentice za prodaju nekretnina Regine Murray s kojom se zabavalja na Sardiniji. Dvojac se brčkao u plićaku snimajući brojne zajedničke selfije, a pali su i nježni dodiri.

Danny zasad nije objavio vijest da se razišao s 55-godišnjom Eliane, ali u javnosti su posljednji put zajedno snimljeni 2018. godine, ali zato je s Reginom prošetao i crvenim tepihom događanja "Filming Italy 2022" u Santa Margheriti di Pula.

Inače, Mel Gibson je ranije ove godine otkrio da će se njegov dugogodišnji kolega Danny pojaviti u najnovijem nastavku filma "Smrtonosno oružje", u kojem će igrati svoju ulogu narednika LAPD-a Rogera Murtaugha i to 23 godine nakon posljednjeg nastavka te kultne akcijske komedije.

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Celebrity Kći legendarnog Pepa Guardiole prepustila se nježnostima s novim dečkom, a njegova bivša jedva je dočekala da ga se riješi!

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS