Super joj pristaje!

Danijela Martinović se pohvalila novim imidžem pa poslala i znakovitu poruku: "Još jedan novi početak i novi sjaj"

Danijela Martinović Danijela Martinović/Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Danijela Martinović pokazala je novi imidž za koji se ovih dana odlučila, a svi se slažu da joj savršeno pristaje.

Naša popularna pjevačica Danijela Martinović pokazala je svojim pratiteljima na profilu na Instagramu promjenu imidža na koju se odlučila, a koja joj je donijela i brojne komplimente.

Danijela je podijelila nekoliko fotografija na kojima se vidi koliko je skratila kosu, ali i promijenila boju tako da je sada plavuša s trendi ružičastim odsjajem, a u opisu je podijelila i znakovitu poruku i novom početku.

"Svi već dobro znate koliko volim početke, a u svakom novom početku leži čarolija transformacija. Nova frizura, još jedan novi početak i novi sjaj", napisala je Danijela uz fotografije koje je objavila.

"Super, genijalno", "Da si nam lijepa", "Dušica nježna", komentirali su njezini pratitelji.

Na društvenim je mrežama prije nekoliko dana osvanula snimka Danijele i njezina partnera Josipa Plavića s jedne proslave, a na kojoj se moglo vidjeti koliko su sretni. 

Za njihovu vezu doznalo se početkom ove godine, a Josip je kriminalistički inspektor i upoznali su se kada je Danijela podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Prije njega bila je u dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom, no rijetko je na društvenim mrežama dijelila njihove zajedničke fotografije, a nakon što su prekinuli, sve ih je izbrisala. Danijela iza sebe ima i brak s Markom Perkovićem Thompsonom.

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Brenda iz Beverly Hillsa vodi borbu s opakom bolesti i već se oprostila sa svima, a sada je objavila fotografiju kojom je sve očarala!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Ivana Knoll pokazala kako tješi samu sebe kad joj zafali Balkan, evo koji si je hit pustila: "I postaje još gore!"

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS