Nevjerojatna sličnost

Danijela objavila Ellinu fotku, neki ju nisu prepoznali, a neki ju usporedili s pokojnim ocem: "Ja sam mislila Balie, original Dino"

showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik objavila je na Instagramu fotografiju kćeri Elle iz djetinjstva i raznježila svoje pratitelje.

Danijela Dvornik na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju svoje kćeri Elle iz djetinjstva, točnije kada je bila tek beba i pokazala koliko je zapravo velika sličnost među članovima njihove obitelji.

To su primijetili i Danijelini pratitelji pa su zaključili da Ellina kći Balie nevjerojatno nalikuje na nju, dok su neki napisali u komentarima da je Ella isti pokojni otac Dino Dvornik.

"Moja ljube", napisala je kratko Danijela uz fotografiju.

"Kopija svog oca Dine", "Joj baš Balie liči na mamu", "Ja mislila da je to to Balie", "Balie toliko ima sličnosti s tobom Ella. Baš si bila simpa kao malena", "Original Dino", "Isti otac", neke su od usporedba.

Fotografija se bila svidjela i Ella pa ju je i ona podijelila u priči na svom profilu na Instagramu. 

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kći supermodela potaknula šuškanja da ljubi svoju kolegicu, sve češće razmjenjuju nježnosti i zagrljaje

1/1 >> Pogledaj i ovo +0 Celebrity Kći supermodela potaknula šuškanja da ljubi svoju kolegicu, sve češće razmjenjuju nježnosti i zagrljaje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS