Zajedno podržali reprezentaciju

Srebrni Vatreni Danijel Subašić priredio spektakl na koncertu Mate Bulića: "Zadar je sinoć gorio!"

Mate Bulić i Danijel Subašić Instagram 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Danijel Subašić pridružio se Mati Buliću na pozornici na njegovu koncertu u Zadru i zapjevao s njim.

Pjevač Mate Bulić u subotu navečer nastupio je u Zadru, a na koncertu je bio bivši Vatreni Danijel Subašić koji je dodatno rasplamsao već užarenu atmosferu.

Nogometaš se usred koncerta popeo do Mate na pozornicu i s njim zapjevao pjesmu "Lijepa li si", a obojica su objavili snimke u pričama na Instagramu.

Mate je na svojem profilu objavio i fotografije s Danijelom s pozornice uz koje je poslao podršku našoj nogometnoj reprezentaciji uoči utakmice s Kanadom na Svjetsko prvenstvu.

"Idemo Vatreni! Hvala mom Danijelu Subašiću. Zadar je sinoć gorio", napisao je Bulić.

Subašić je također uputio riječi podrške Vatrenima.

"Sretno momci, najjači kad je najbitnije. Samo to srce vatreno", poručio je u pričama na Instagramu Danijel koji je za reprezentaciju branio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine kada je Hrvatska osvojila srebro.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Petar Grašo snimljen u nježnim trenucima s kćerkicom Albom, nije ju ispuštao iz naručja u izlasku sa suprugom Hanom!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Nives u sićušnom bikiniju zapalila atmosferu prije utakmice, a među grudi je stavila i poseban navijački rekvizit!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS