pogađate o kome je riječ?

Glumac šokirao dramatičnom promjenom izgleda, ni najvjerniji fanovi nisu ga prepoznali nakon ovog što si je napravio!

Daniel Craig - 5 Profimedia 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Popularni James Bond iznenadio je novim imidžem u Veneciji, njegove nove fotografije obišle su internet.

Na Venecijanski festival ovih dana pristiže brojna holivudska elita, a jedan od njih je i posljednji James Bond, Daniel Craig.

No, dok je ovaj glumac kročio na talijansko tlo, gotovo nitko ga nije prepoznao.

Sve je šokirao novim imidžem, dugom prosijedom kosom, a sa sunčanim naočalama i u trapericama i običnoj majici izgledao je kao potpuno druga osoba.

Tek kad je pogledao prema paparazzima, bilo je jasno o kome se radi.

Inače, svoju novu kosu pokazao je nedavno na fotošutingu za jedan magazin, a kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Craig se s novom frizurom vraća i ulozi detektiva Benoita Blanca u trileru "Wake Up Dead Man", novom nastavku hit-franšize "Nož u leđa", a fotografije sa seta filma pogledajte u našoj galeriji.

No, ostat će zapamćen po ulozi Bonda kojeg je utjelovljavao proteklih petnaestak godina.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Seks-bomba 90-ih videom u mini badiću opet je pokazala da su godine samo broj, nitko ne može vjerovati da je ova žena u šestom desetljeću!

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zanosna Kosovljanka u prozirnom badiću pokazala je brutalno tijelo, fotografije govore više od bilo koje riječi!

Povezana vijest Celebrity Raskošni dekolte jedva je držao bujne atribute ove ljepotice, a onda se okrenula i otkrila još jedno iznenađenje!

Povezana vijest Celebrity Naša olimpijka drastično je promijenila imidž, a pohvalila se i tko je zadužen za veliku promijenu, pogledajte kako joj pristaje!

Povezana vijest Celebrity Holivudski miljenik žena i 20 godina mlađa manekenka na luksuznoj jahti nisu se mogli obuzdati pa su pale slatke puse, mjesecima su skrivali vezu!

Povezana vijest Celebrity Princeza Diana sahranjena je s neprocjenjivom uspomenom koju su položili točno na njeno srce, tisuće su tada plakale s kraljevskom obitelji!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS