Opa!

Sanjivi pogled Nives Celzijus zbog markantnije verzije Justina Timberlakea, evo što joj je toliko zaokupilo pažnju, vrijedno je divljenja!

Damir Kedžo u finalnoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" utjelovio je pjevača i bivšeg člana planetarno popularne grupe 'N Sync Justina Timberlakea.

Damir Kedžo u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" izveo je točku Justina Timberlakea i pokazao svoje plesačke sposobnosti koje dosad nismo baš imali prilike vidjeti. 

Njegova transformacija toliko se svidjela žiriju da ga nisu mogli dovoljno nahvaliti, a čini se da je poseban dojam ostavio na Nives Celzijus. 

"Ovo si mi nekako najviše bio ti i češće moraš plesati, ide ti fantastično", zaključila je Indira Levak, a Igor Mešin se složio s njom i poručio mu da se snašao u svemu. 

"Ja sam znala da si ti izvrstan plesač, ali me bez obzira na to iznenadila ta tvoja lakoća u pokretu. Da si rođen u Americi, ti bio Justin, samo jedna markantnija verzija, toliko ste mi slični", priznala mu je Nives.

"Briljantno, senzacionalno, ti si bio fantastičan", kratak i jasan je bio Goran Navojec. 

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Bujnom pojavom iznenadila na plaži, ali svi se pitaju što se dogodilo njezinu suprugu, koji je nekad mamio uzdahe žena

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS