Samozatajan par

Sve je šokirala vijest kako više nisu zajedno, no sada su se oglasili njihovi predstavnici: ''To nisu istine''

Dakota Johnson - 2 Profimedia 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Glumica Dakota Johnson viđena je bez zaručničkog prstena zbog čega su svi pomislili da ona i pjevač Chris Martin više nisu zajedno, sad su se oglasili njihovi predstavnici.

Jedan od najtajanstvenijih parova Hollywooda, glumica Dakota Johnson i pjevač Chris Martin, u svojoj ljubavi uživaju već sedam godina, no jučer je stranim medijima odjeknula vijest kako više nisu zajedno.

Naime, Dakota je viđena bez zaručničkog prstena po čemu su brojni zaključili da je par prekinuo, ali sada su se oglasili njihovi predstavnici.

"Izvješća nisu istinita. Oni su sretni zajedno.", rekao je The Postu glumičin predstavnik u petak.

Glumicu, koja je poznata po ulozi u filmu ''Pedeset nijansi sive'', fotografi su uhvatili ranije ovoga mjeseca u Kaliforniji, a na ruci više nije nosila zaručnički prsten. Niti glumica, niti pjevačica nisu se oglasili o navodnom prekidu.

Dakota je viđena kako nosi smaragdno zeleni prsten na proslavi svoga 34. rođendana u Los Angelesu prošlog listopada, ali sve do ožujka ove godine nisu potvrdili šuškanja o zarukama. 

Chris i Dakota upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, a prvi su put zajedno viđeni 2017. godine, godinu nakon što se Chris rastao od glumice Gwyneth Paltrow, s kojom je dobio i dvoje djece, Apple i Mosesa.

Dakota je otkrila da obožava Chrisovu djecu, a Gwyneth ne krije da su ona i mlađa glumica u odličnim odnosima.

1/22 >> Pogledaj i ovo +18 Nekad i sad Novi prizori jednog od prvih agenata 007 sve su rastužili, bez pomagala više ne može hodati, a u dvije godine naglo je oslabio!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Holivudska miljenica ''zapalila'' je Instagram novom fotkom, ovo je teško opisati riječima: ''Moj dragi Bože...''

Povezana vijest Celebrity Pogledajte trenutak u kojem Thompson zabija svoj slavni mač na pozornici, znate li koje mu je značenje?

Povezana vijest Celebrity Na koncert Thompsona u Dugopolju došao i njegov bolesni sin: ''Ja večeras ne bih bio ovdje da nije njega...''

Povezana vijest Celebrity Seve u seksi kožnatim hlačama rasplamsala atmosferu u Virovitici: ''Ovo mi je bio najbolji koncert ovog ljeta''

Povezana vijest Celebrity Lejla i Tarik zablistali su u outfitima dostojnim Hollywooda, s njima je bio i stariji sin kojeg je glumac prihvatio kao svog!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS