Policija završila istragu

Cure novi detalji o smrti Liama Paynea, obavljena je preliminarna obdukcija: ''Imao je krvarenje...''

Liam Payne - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Policija je završila istragu na mjestu gdje je preminuo Liam Payne, objavili su nove detalje smrti.

Policija iz Buenos Airesa objavila je nove detalje o smrti Liama Paynea.

Potvrdili su da je završena istraga mjesta gdje je glazbenik pao i dodaju da su u hotelskoj sobi u kojoj je odsjeo pronađeni upaljač, mobitel i boca viskija, piše BBC.

"Osoblje je u sobi pronašlo totalni nered i oštećene predmete", dodaju.

Pronašli su i razne kutije s lijekovima, bilježnicu i putovnicu. Preliminarna obdukcija pokazala da je Payne pretrpio unutarnje i vanjsko krvarenje i preminuo od posljedica pada.

Liam je u trenutku pada s balkona bio sam, navode iz ureda tužitelja Argentine, prenosi Sky News. Tvrde da sve ukazuje na to, ali svejedno istražuju mogućnost umiješanosti trećih strana. Dodaju da je pjevač vjerojatno pao dok je bio polusvjestan ili potpuno bez svijesti.

Glasnogovornik gradske službe hitne pomoći Alberto Crescenti izvijestio je danas ujutro po argentinskom vremenu kako je službeni uzrok smrti prijelom lubanje i izuzetno teške ozljede koje su dovele do njegove trenutačne smrti.

Osoblje hotela nazvalo je hitnu pomoć u 17:05 po lokalnom vremenu, no unatoč brzoj reakciji Payne je već pao s 40 metara visokog balkona koji gleda na unutarnje dvorište i restoran s Michelinovom zvjezdicom, u kojem se, srećom, nitko nije našao.

Više pročitajte OVDJE.

Od njega se opraštaju poznati kolege i prijatelji, a posebno je shrvana Rita Ora. Više pročitajte OVDJE.

Njegova obitelj također je poslala priopćenje medijima, a njihovu izjavu pročitajte OVDJE.

Nakon što je glazbenik preminuo, u javnost cure brojni detalji kobne večeri, više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Mate Rimac u javnosti prvi put otkako se pročulo da ima novu djevojku, čini se da mu friška ljubav baš godi!

1/42 >> Pogledaj i ovo +38 Nekad i sad Priča o One Directionu, globalno popularnom bendu: Uz petoricu tinejdžera odrasle su generacije, a smrt člana zauvijek je uništila nadu u ponovno okupljanje

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS