"napokon sam dobio šansu..."

Ronaldo se pohvalio novim pothvatom, ali zbog onog što je rekao Georgini mnogi sumnjaju da su se odlučili na sljedeći korak!

Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Cristiano Ronaldo napravio je pravu pomutnju među obožavateljima nakon što je otvorio svoj kanal na YouTubeu na kojemu je već objavio nekoliko videa.

Vjerojatno najpoznatiji nogometaš na svijetu Cristiano Ronaldo odvažio se na još jedan poslovni pothvat, a u pitanju je kanal na YouTubeu naziva UR.

Ondje će se Cristiano približiti svojim milijunskim obožavateljima te je za manje od jednog dana od otvaranja profila skupio više od 17 milijuna pretplatnika. 

Najveću pažnju privukao je video gdje je Ronaldo svoju partnericu Georginu Rodriguez nazvao suprugom te mnogi smatraju da je par nosio vjenčano prstenje, što je dodatno potaknulo sumnje da su njih dvoje stupili u brak.

"Jako sam sretan što je ovaj dugo planirani projekt napokon oživio. Dugo sam se igrao s tom idejom, a sada sam napokon dobio šansu da je i ostvarim", rekao je Ronaldo u izjavi za medije nakon pokretanja kanala i najavio da će kanal biti pun iznenađenja i sadržaja kroz koji će fanovi moći bolje upoznati njega i obitelj.

Po svemu sudeći, njegov sadržaj bit će veoma zanimljiv, a najavljeni su i podcasti s gostima koji će mnoge izenanditi. 

Na novootvorenom kanalu već je objavljeno nekoliko video na kojima pregledi rastu brzinom munje, a zanima li vas navija li Ronaldo za Đokovića ili Nadala, možete pogledati video u nastavku.

Inače, Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćeri Alanu Martinu i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju 2022. godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Par se upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Georgina je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, no dobila je otkaz nakon što je snimljena s Cristianom na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost, a ostalo je povijest.

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Preslatki Kovačići uhvaćeni su u šetnji gradom, lijepa Izabel u podmakloj trudnoći sve je očarala u uskoj haljini!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity J.Lo od Afflecka je dobila zaručnički prsten s posebnom posvetom koju je prekršio, poznato je što će sada napraviti s njim!

Povezana vijest Celebrity Liječnik optužen za smrt Perryja izlazi uz jamčevinu, nastavlja raditi s pacijentima, ali uz jedan uvjet

Povezana vijest Celebrity Naša zlatna džudašica pohvalila se isklesanom sportskom figurom u badiću: ''Olimpijska boginja''

Povezana vijest Celebrity Melina Džinović već mjesecima ljubi bogatog biznismena? Priča se da slovi za jednog od najpoželjnijih muškaraca, a evo i gdje se viđaju!

Povezana vijest Celebrity Zgodni sin Dragane Mirković promijenio je imidž, fotka iz izlaska raspametila je njegove pratiteljice

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS