mnogi su zbunjeni

Što to Ronaldo i njegova Georgina rade u sauni? "Najčudniji video koji sam ikad pogledao!"

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Instagram/Screenshot 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez objavili su snimku iz saune koja je mnoge zbunila.

Nogometaš Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez htjeli su se pohvaliti kako i na odmoru ostaju fizički aktivni, no videom koji su objavili izazvali su pravu konfuziju.

Par je vježbao u sauni, a zbog odsjaja na staklenim vratima mnogi nisu mogli točno razaznati što se unutra događalo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Najčudniji video koji sam ikad pogledao!", "Što je ovo?", "Nemam pojma što se tu događa", pitali su se mnogi. No, bilo je i onih koji su shvatili što se rade te su ih i pohvalili za ustrajnost u tjelovježbi.

Podsjetimo, Ronaldo i Georgina zajedno imaju kćeri Alanu Martin i Bellu Esmeraldu, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju 2022. godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

Par se upoznao 2016. godine na jednoj ekskluzivnoj zabavi. Georgina je tada radila u Guccijevoj trgovini u Madridu, no dobila je otkaz nakon što je snimljena s Cristianom na spoju u pariškom Disneylandu jer se njezinim šefovima nije svidjela medijska pozornost, a ostalo je povijest.

Povezana vijest Celebrity Svi komentiraju Georginin rođendanski poklon Ronaldovom sinu: "Što će mu pobogu to?!"

Povezana vijest Celebrity Ronaldova Georgina objavila fotografije u badiću, prizore je lajkalo više od 4,3 milijuna ljudi u jednom danu!

Povezana vijest Celebrity Ronaldova Georgina svojim ponašanjem razbjesnila je javnost, evo što je radila dok je on plakao zbog poraza!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Muž Blanke Vlašić pokazao je njihov luksuzni stan u Splitu, ne prestaje se hvaliti idiličnim obiteljskim prizorima!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Boris Rogoznica pokazao s kim uživa u rodnom Sukošanu, sretan je što mu je stigla: "Ona i ja"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS