uvijek uz brata!

Sestra Luke Modrića koju rijetko viđamo u javnosti zbog utakmice s Argentinom napravila je iznimku i navijala s tribina u Katru!

sestra Luke Modrića - 2 Goran Stanzl 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Utakmicu protiv Argentine u Katru došla je podržati cijela obitelj Modrić, a među njima se našla i Lukina sestra koju ne viđamo često.

Kapetana hrvatske reprezentacije Luku Modrića u Katar su došli podržati majka Radojka, otac Stipe, supruga Vanja s djecom te sestre Jasmina i Diora.

Diora je već ranije svojeg brata Luku bodrila na tribinama, dok Jasminu nismo imali priliku tako često viđati, nego tek na utakmici protiv Brazila, kada su je snimili na tribinama s nećacima.

Jasminu su tako fotografi uhvatili i na utakmici s Argentinom, na kojoj je nosila tamnoplavi navijački dres, a lagani make-up dodatno je ukrasio cijeli navijački izgled.

Luka svoje uspone i padove najradije slavi u društvu svojih najbližih, pa tako i poslije poraza i pobjeda najradije prvo zagrli svoju djecu, što smo mogli vidjeti kroz predivne fotografije na ovom prvenstvu.

1/24 >> Pogledaj i ovo +20 Celebrity Samozatajna supruga Andreja Kramarića pojavila se u Katru, no svu je pažnju ukrao mali navijač koji joj je pravio društvo!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Bivša predsjednica Kolinda vratila se u Katar pa se odmah javila na Instagramu, navijačka kombinacija istaknula je sve mršaviju figuru!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS