Dirnuta gestom!

Pogledajte kako je Celine Dion dočekana ispred jednog pariškog hotela, ovako sretnu nismo ju vidjeli već godinama!

Celine Dion - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Celine Dion danas su fanovi ispred hotela dočekali u velikom broju, a ona ih je radosno snimala i mahala im.

Legendarna diva Celine Dion nakon nastupa na otvorenju Olimpijskih igara glavna je tema medija, a Parizom se brzo proširila vijest u kojem hotelu odsjeda.

Po izlasku iz hotela dan nakon nastupa, dočekala ju je gomila fanova, a sretna Celine bila je oduševljena njihovim dočekom. Svi su joj skandirali i pljeskali joj, a ona se potom popela kroz prozor auta na krovu te svima mahala i radosno ih snimala.

Inače, Celine se nakon nastupa oglasila na društvenim mrežama, a koliko joj je ovaj nastup značio nije skrivala.

Posljednji put nastupila je 2019. godine, a onda je objavila kako boluje od sindroma ukočene osobe zbog čega više ne izlazi u javnost.

U dokumentarcu koji je nedavno izašao pokazala je kako se spremala za ovaj nastup.

''Ako ne mogu trčati, hodat ću. Ako ne mogu hodati, puzat ću. Ali neću stati'', rekla je.

''Imam dva izbora. Ili ću trenirati poput sportaša ili ću se isključiti, ostati kod kuće, slušati svoje pjesme i pjevati samoj sebi. Odabrala sam borbu, želim ponovo vidjeti Pariz'', kazala je tada za Vogue France.

1/16 >> Pogledaj i ovo +12 Celebrity Tko je mladi isklesani Osječanin i debitant na OI? Iza njega je ogromna tragedija zbog koje je i došao do ovolikog uspjeha

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Suprugu Tomislava Karamarka dugo nismo vidjeli, a zbog svog zaštitnog znaka ponovno je privukla sve poglede na vrućoj špici!

Povezana vijest Celebrity U strašnoj zrakoplovnoj nesreći poginula tri člana američke grupe The Nelons, fanovi su shrvani

Povezana vijest Celebrity Heroj dramatične utakmice naših na Olimpijskim igrama prije mjesec dana stao je pred oltar, ljubi simpatičnu Austrijanku!

Povezana vijest Celebrity Jelena Rozga otkrila da je ponovno zaljubljena: ''Više nisam solo igračica!''

Povezana vijest Celebrity Bila je najbolja na svijetu pa priznala da voli žene! U nju je opet gledao cijeli svijet, a ovo je njezina spektakularna priča

Povezana vijest Celebrity Jelena Perčin opet je rasplamsala glasine o vezi s našim glazbenikom, on je bivšu ostavio pred vjenčanje zbog nove ljubavi

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS